Dec 192006
 

Ma suutsin kaheks tunniks uuesti magama jääda, et pool üks ärgates teada saada, et Leppa pole tööl ning Ave on tema asemel kassas. ma ei kahtlegi Ave võimekuses, aga arvestades fakti, et eile õhtul masin katki läks ning tal endalgi tööd üle pea on…

Aitäh, kallis Lepp, et sa mu päeva ära rikkusid. SINUL on ilmselt pohhui nagu alati, aga MINUL on nüüd süümepiinad, et ma pole tööl (kuhu ma EI kavatse minna) ning õudsed kujutelmad sellest, millega ma kogu ülejäänud nädala tegelema pean, sest ilmselgelt on homme veel suurem läbu kui täna ning ilmselgelt kavatsed sa kogu ülejäänud nädala haigusest oiata ja mitte midagi teha.

Aitäh tõesti, kallis Lepp. Ma praegu täiesti siiralt ja südamest vihkan sind.

EDIT: Ah et Evelin käsutati ka tööle… Okei, siis pole päris nii hull. Ja jõulupeo piltide vaatamine tegi ka natuke tuju paremaks. Aga homsele mõtlemine ajab endiselt ihukarvad püsti. Ja seda mitte heas mõttes. Neetud.

Minu päev suudeti siiski päris korralikult ära rikkuda. Nüüd võiks keegi selle korda ka teha. Tegijaid, teadagi, pole. Ise tehtud, hästi tehtud, olen sellest algusest peale aru saanud…

  One Response to “Jah, endiselt”

  1. Sul on syymepiinad selle pärast, et sa oled vabal päeval kodus, mitte ei teeni omanikule raha???
    Lahe!!! Sellisest töötajast unistavad kõik kapitalistid ;)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.