Dec 302006
 

Olen viimastel päevadel lugenud üle oma vanu sissekandeid ja neid natuke modifitseerinud. Mitte sisu, oh ei. See peab samaks jääma. Aga need pidevad smailid ja lõputud kolme punkti read, täiesti kole! Need koristasin küll kõik ära.

Mida aeg edasi, seda vähem redigeerimist mul oli.

Aga päris lõpp tuli siiski järsult. Selles postituses polnud ühtki smailit ja sealt edasi minimaalselt, loetavalt, selliselt, nagu ma neid praegu kasutan. Sellest hetkest muutus mu blogi täpselt selliseks, nagu ta seda praegu on.

Miskit kasu sellest Lepast siis ka oli. Pani mu normaalselt kirjutama ;)

  One Response to “Tähelepanek”

  1. ah sellepärast mu RSS lugeja viskaski mulle kummalisi postitusi etteotsa !

    (viimati kokkuvõtte miskisest õllerallist vms)

    and once again the mystery is solved.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.