Jan 162007
 

Mõtlesin välja, miks minu uus moodne telefon äratas mind laupäeva asemel alles esmaspäeval – äratuse seaded on hetkel sellised, et see toimib vaid esmaspäevast reedeni. Ma ei viitsinud pikemalt mõelda teemal, kas ta äratab mind nüüd hommikul kell kümme viis päeva jutti, eks see ole ülehomme näha.

Neetud moodne tehnika.

Kui keegi teeks mulle ettepaneku see mobla maha müüa, oleksin sobiva summa eest koheselt nõus. Ma olen lihtsalt liiga mugav.

Aga kuna seda ettepanekut tõenäoliselt ei tule ja sai siiski neljakohaline summa makstud, siis üritan oma uue moblaga sina peale saada. Vaatab, kuidas õnnestub.

Loen Kaja Pino blogi. Meeldib. Muidu ei oleks jälle pool ööd üleval.

Mulle ei meeldi fantaasiakirjandus. Potterid ja Sõrmuste isandad ja ulme võite endale ***** pista. Mulle ei meeldi paraku ka klassikaline peenem kirjandus, mida seltskonnas jututeemaks võtta. Need va kohustusliku kirjanduse teosed ja muu taoline seega. Eks ma üritan mõnda millalgi üle lugeda, ehk olen täiskasvanumaks saanud. Krossi “Keisri hull” on ainus raamat, mis kohustuslikust kirjandusest mulle enam-vähem peale läks.

Ühiskonnas aktsepteeritum osa minu lugemisvaramust on krimkad (jumaldan ja ostan Stouti ja Gardnerit, väga meeldib Christie jne), põhivaramu tuleks aga maha vaikida – seebid nimelt. Lohutan ennast sellega, et päris pehmekaanelisi sopakaid ma ei loe (see jäi keskkooli aega), ikka mõrvu ja põnevust peab ka olema. Erseni NYT sari ja muu taoline seega.

Jah, ma tunnistan avalikult, et ma olen kerglane inimene. Elage sellega!

  3 Responses to “Lihtsalt geniaalne”

  1. Ai ai ai Tikrike ;)
    Aga “Moodne Aeg” ja “Punane Raamat”???

    P.S. Blogger on mingi mõnusa käsna kokku keeranud – Linuxi alt ei saa enam Firefoxiga kommenteerida, peab IE käima vedama.

  2. IE käimavedamine on minu jaoks alati traumeeriv, nii et tunnen sulle kaasa!

  3. hehee. lugesin Talinast Tartu poole pagedes bussis väliseesti kirjanike Bernard Kangro ja Karl Ristikivi kirjavahetust (“Kirjad romaanist 1966–1977” või mis ta oli) ja seal ka Ristikivi muudkui aga ytles, et on kergemeelne inimene. yhes kohas koguni, et ebamoraalne. usun usun.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.