Feb 192007
 

T, K, R 11.00 – 18.00
N 12.00 – 19.00
L 10.00 – 17.00
P, E – suletud

Mu raamatukogu tähtaeg on 20, st ülehomme. Pikendanud juba olen, rohkem ei saa. Esmaspäevast neljapäevani olen 10-20 tööl, reedel sõidan varahommikul Tartusse koolitusele, nv olen ilmselt Tartus, mis ei oma ka olulist vahet, sest 24 on raamatukogu nagunii kinni… Üldised lahtiolekuajad on nii idiootsed, et *enne tööd* ka läbi lipata ei saa (kui nädala sees kümnest lahti tehtaks, siis jääks sutsu tööle hiljaks ja käiks ära küll).

Keegi mustamäelane äkki tahab halastajainglit mängida mulle ja lähemal ajal Sääse raamatukogust läbi lipata? Raamatud võin tuua hommikul enne kümmet või õhtul peale kaheksat kokkulepitud kohta.

Ma päriselt pole huvitatud viivise maksmisest, see tuleks tervelt… Heh, lugesin just raamatukogu eeskirjad üle ja see on ainult KÜMME senti päevas raamatu kohta (vanasti oli mu meelest 20)??? Ahsoo, no 1.20 siis ilmselt.

P*rsse ühesõnaga. Lähen nädal aega hiljem ja maksan 1.20. Vanasti vähemalt nende päevade eest raha ei võetud, kui kinni oli. Halvemal juhul maksan 2.40. Oioi :P

  One Response to “Pagan küll”

  1. Räägi minuga!

    Mul on raamatukoguni kaks majapikkust ja sina oled umbes sama kaugel, aga üle tee. Ma ise pean vist keskraamatukogus üks päev käima. Või tegelikult peaks saama pikendada.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.