Apr 022007
 

Võib kategoriseerida ka teema alla “alkohol on kurjast”.

Mul on kõhus äärmiselt õõnes tunne. Või noh, mis siin enam ikka viisakas olla. Mul on pohmell.

Murakal on jube peavalu ja mäluauk. Ta nii palju veel mäletas, et filmi vaatas lõpuni, aga edasi eriti mitte. Peaks ta käest üle küsima, palju ta filmi SISUST mäletab.

Ühtlasi on mul kahtlus, et ma pole ikka veel kaineks saanud, sest ma lisasin oma blogi just Blogtreesse (ma olen seda kohta vältinud nagu tuld siiani, on õnnestunud ka). Siiani mõtlen, MIKS ma seda tegin.

Ilmselt sai asi alguse sellest, kui keegi optimist Piia & Nadja Blogtreesse lisas. (ausõna, mina see polnud, aga see oli siiski hea tegu mu meelest, sest neid peakski rahva hulgas levitama). See oli lihtsalt naljakas.

Ja kui ma pärast paari päeva Londonis Muraka juures lõpuks jälle põhjalikumalt netti sain, leidsin eest ootamas lood sellest, kuidas Piia üritas mind ajaveebi konkursile esitada ning tegi seda kogemata omaenese blogiga. Mis oli ka naljakas.

Tol hetkel oli mul juhe piisavalt koos, et mitte lähemalt uurida, millega tegu. Aga mingi aeg tagasi… See pidi olema eile! Saatis Nadja mulle lingi, et näidata, millega Piia siis täpselt hakkama sai. Vaatasin… Ja ikka oli naljakas (aga äkki oli sel mingisugune seos asjaoluga, et ma juba jõin veini). Üritasin ka seal kommenteerida ja hääletada, midagi kuskil nähtavale ei ilmunud.

Igal juhul avastasin, et konkursil on väga äge logo, mida hea meelega oma blogis demonstreeriksin ja teatasin Piiale kuraasikalt, et lisagu mind siis juba päriselt ka ära. Ta pidi seda vist tegema. Andsin talle loa ennast Blogtreesse lisada, mis oli asja eelduseks, veetsin pooltunnikese Lontut ahistades, et bännerit õigesse kohta saada ja mõtlesin, et nüüd on vsjoo.

Täna hommikul, kui ma kogu oma auväärse pohmelliga arvutisse jõuan, teatab aga Nadja, et Piia lisamine ei läinud läbi, sest mind polnud Blogtrees (ühtlasi ka seda, et mu kommentaari nende blogile nüüd näitab ja see on suhteliselt segane). Nagu wtf?

See oli ilmselge märk sellest, et peaks jamamise ära lõpetama. Ma praegu vähemalt mõtlen nii.

Aga mida teeb Tikker? (jah, ma olen suht kindel, et ma pole eilsest õhtust veel kaineks saanud, siin ei saa olla muud seletust) – Tikker lisab ennast ise Blogtreesse.

Palju õnne mulle!

Piia, tee nüüd see asi lõplikult ära. Piinlikuks juba kisub. Või äkki ma peaks ennast ise konkursile ka lisama koos kohatu kommentaariga, et asi põnevam ja õiglasem oleks?

  2 Responses to “Seletuskiri”

  1. hohohoooo.

    mõnus. välja arvata see pohmelli-osa.
    vähemalt oled sa elus ja naudid kõike täiel rinnal.

  2. […] eelmise aasta seiklustest ajaveebi võistluse ja minu blogiga võite lugeda siit. seekord läks vast […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.