Advent, advent

Mees küpsetas hommikul imemaitsvaid kohupiimapannkooke.

Külli käis oma perega külas. Plika sai VEEL ühe kotitäie riideid!

Käisime kõik raekoja platsil küünla süütamisel ning jõime hiljem Kaubamaja kolmandal korrusel kakaod. Või siis õlut… Mida keegi 😉 Huvitav tähelepanek oli see, et Dedis polnud vist ühtki lasteta laudkonda – ja inimesi ikka oli.

Ahjaa… Raekoja platsil olid ELUSAD lambad 😀 (mhmh, mu lambafetiš pole kuskile kadunud)

Plika on viimased päevad suhteliselt närviline olnud, aga õhtul jäi ta lõpuks Mehe rinnale nii magusasti magama, et magas kogu oma tavalise jauramisaja mõnuga maha. Äratasime ta nüüd korra üles, aga pärast tissitamist jäi kohe magama – midagi lõplikku ei oska öelda, sest ta võib veel voodis jaurama hakata, aga tundub rahulik.

Perekondlikud momendid – lösutasime terve õhtu kolmekesi diivanil, Plika magas ja meie vaatasime Dexterit.

PS. Mina ei tea, miks väidetakse, et lapse kõrvalt seksiks aega/tahtmist ei jää. Loll jutt! No ok, meil on sellevõrra kergem, et hetkel mõlemad kodused, aga ikkagi. Alati saab, kui tahta.

6 thoughts on “Advent, advent”

  1. Ainult esimesed 3 kuud on nii, et laps suurema osa ajast magab, see on see õnnelik ja rahulik aeg 🙂
    edaspidi läheb ainult hullemaks. Meie 1,5 passib juba teadlikult üle oma voodiääre ja enne jääme meie magamist teeselda püüdes magama, kui poiss lõpuks tuttu jääb. Ja kui siis oma voodis liigutame, hakkab kisa. Kevadel plaanime ta meie magamistoast tema oma tuppa kolida, ehk siis …

  2. 1,5 aastat, ma eeldan, mitte kuud?

    Meie oma on hetkel veel nii väike, et me ei vaevunud isegi tema uuesti magama jäämist ootama, kui ta mingi hetk oma voodis strateegilisel momendil üles ärkas. Kui oleks karjuma hakanud, siis oleks rahustama läinud, aga vahtis teine rahulikult niisama ringi. Ma eeldan, et nii väiksele see küll kuidagi alateadvusesse ei jää.

    Aga me oleme arutanud, kui vana lapse juuresolekul enam ei tohiks… Noh, või siis peab kindel olema, et ta ikka SÜGAVALT magab 😀

    Üldiselt on plaan laps teises toas magama harjutada niipea, kui ta tissist võõrutatud saab – ideaalis kuskil aastaselt. Mis tegelikkuses saab, eks seda vaatame siis 😉

    (mhmh, ma tean, et piima ei pruugi üldse nii kauakski jätkuda ja lapse ei pruugi olla nõus teises toas magama jne jne jne)

  3. 1,5 aastane ikka jah. Tead, see aeg läheb ülikiiresti, meil üks kolmest magamistoast pisema jaoks ammu ootel, plaan oli 6 kuuselt hakata.. aga no ei raatsi teda sinna panna ja need hambatuleku nutud jms. On öid kui magatakse 21 st kella 6 ilusti, samas on öid kus käib ving ving pidevalt. Ja kui veel teise tuppa peab jooksma hakkama siis ei tule üldse magamisest midagi välja, mees töölkäija ka. Umbes aastaselt hakkas jälgimine, mida toas tehakse pihta ja tema ettekujutuses on vist see, et issi teeb emmele liiga (või vastupidi) hädakisa hakkab kohe kui me rahulikult voodis ei püsi 🙂

  4. No päris seksini läks mingi kolm nädalat. Ja see oli… Ettevaatlik 😀 Üldiselt läheb järjest paremaks, mis antud olukorras on täiesti normaalne.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top