Aug 132009
 

Mul on vaja pühapäevaks (ei teagi, mis kellaks täpselt, aga arvan, et ilmselt võiksin lõunaks kohal olla) Plikaga Pärnusse saada. Busse ma ei armasta, sest bussijaam on kaugel (okei, see on veel väiksem mure) ja bussipilet röögatult kallis – näiteks kolmekesi autoga minnes kuluks bensiinile poole vähem (75 vs 150).

Mul pole küll suurt lootust, et siit kedagi leian, aga küsin igaks juhuks ikka. Nii et kui kellelgi on kas reede õhtupoolikul, laupäeval või pühapäeva hommikul asja Tartust Pärnu poole ning autos kaks vaba kohta, siis mu meil on seal paremas ääres olemas :P

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.