Aug 252009
 

Kui me mai lõpus Londonis olime ja muuseas MrsB-l külas käisime, ununes meie mängurott maha. Londonis ei jõudnud teist korda kokku saada ja kuigi MrsB tahtis roti juba siis posti panna, ütlesin, et vast pole mõtet, siis on põhjust suvel Eestis jälle kokku saada.

Nojaa, aga läks nii, et kuidagi ei jõudnud :D Ei olnud minul asja Haapsallu ega temal Tartusse. Laulupeo paiku olime küll mõlemad Tallinnas, aga siis oli mõlemil oma tegemist küllaga, nii et ikka ei jõudnud kokku saada ja rott ununes kõigele lisaks Haapsallu. Nii et lõpuks sai ta ikkagi posti pandud.

Pakiteatis tuli juba mõnda aega tagasi (meil on naabriga ühine pisike lahtine postkast, kuhu midagi suuremat/väärtuslikumat kunagi ei jäeta), aga läksime sel päeval just Tartust ära, nii et see jäi meie tagasitulekut ootama. Siis polnud kesklinna asja, siis tuli juba teine pakk ja täna sai lõpuks postkontoris ära käidud. Rott on õnnelikult kodus.

Aga pikemalt ma teile täna ei kirjuta. Miks? Vastus on ka pildil ;) 534 lk puhast õndsust ja mul on ainult viiendik läbi. Ei saa ju magama minna muidu, liiga põnev on, vaja läbi lugeda!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.