Nov 202009
 

(Ma loen ainult neid päevi, kus ma reaalselt ka heegeldan, eksju)

Pärast seebialust oli hammas nii verel, et oli vaja kuidagi ikka vaipa ka edasi teha. Avastasin, et kuna sinisega tegin täitsa esimese rea, siis võib jälle ühe teha küll ja mõtlesin üldse välja süsteemi, mismoodi värvid jooksma hakkavad, et saaks võimalikult kiiresti valmis (st võimalikult palju selliseid värve, milliseid kilekotte rohkem saada).

Üle poole on valmis – täpsemalt 46 cm 80-st. Kuna ma avastasin õhtul peale ühtteist, et pesu oleks ikka vaja täna ära pesta, muidu saavad homme mähkmed otsa, siis istusingi veel öösel üleval ja muudkui heegeldasin. Aga nüüd pesu kuivab ja mina juba ammu hirmus unine – vasakule ära.

PS. Avastasin eile, et mul on pöidlal paksu naha laiguke :D Olen karastunud heegeldaja! Täna ei läinud peaaegu üldse valusaks.

CIMG9557

CIMG9558

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)