May 072010
 

Esimene rasedus tuli mul teatavasti väga plaanimatult – kui lapse saamise mõttega harjusin suhteliselt kiiresti ära ja rõõmustasin selle üle, siis titekraami ostmise lainele ei jõudnudki. Minu jaoks tundus see hiina keel ja tüütu kohustus, soetasin minimaalselt träni ja olin rõõmus kõige üle, mida laenata õnnestus.

Noo, nüüd ma olen juba rohkem tavalise raseda moodi, shoppan hea meelega titekraami ka. Näiteks sai muretsetud lamamistool – Plika puhul täitis selle aset turvatool, mis ajas asja ära, kuna lamamistool on aga seljale siiski kasulikum, siis mõtlesin, et miks mitte. Valisin puhtalt välimuse järgi, sellest parem ei räägi, et maksin 500 krooni – poole rohkem, kui plaanitud, nunnufaktor oli piisavaks argumendiks. Igatahes täna sain lõpuks paki kätte ja avastasin, et tool teeb lisaks nunnu olemisele tiluliid ka. Seda ma tegelikult teadsin, et saab värisema panna – hetkel küll mitte, patakad on puudu. Aga nood, mis loomadest tõmmates häält tegema panevad, need olid olemas, panin pookogemata tööle, Plikal kah lõbu laialt:

Nojaa, siis ta võttis muidugi mänguasjakaare kah nii küljest, et ühelt poolt murdus plastikutükk ära. Õnneks saab tagasi liimida, ei ole midagi näha ja töötab sama hästi edasi. Ei tasu ikka nii tugevat last beebidele mõeldud asja kallale lasta… No aga kuidas ma keelan, temal ju sihukest peent kaadervärki polnud :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.