Jun 022010
 

No ei saa siia hetkel midagi asjalikku kirjutada. Igasugu asju on juhtunud, igasugu asju oleme teada saanud, enamjaolt on need, ma ütleks, väga positiivsed. Aga kõik on veel endiselt niii lahtine – mitmed tähtsad asjad, millest sõltub kõik ülejäänu ja mille mitte juhtumise korral pole kasu ka kõigest sellest, mis senini hästi läinud on.

Aga mulle küll tundub, et tulevad järjest positiivsed märgid. Et me tahame õigeid asju ja et on lootust ka neid saada.

Noo, ja siis ma muidugi lugesin Daki viimast postitust ja mõtlen, et võib-olla on see ka minule märk. Ma ju ka usun seda soovide kosmose poole saatmise asja – peaksin aga veel rohkem positiivselt mõtlema ja soove saatma ning kõik kõhklused ja mured ära unustama. Ma muidugi kogu aeg ka üritan seda teha, lihtsalt alati nii hästi ei õnnestu :)

Et siis rohkem positiivsust, jah. Me tahame õiget asja, kõik märgid viitavad sellele, järelikult see lihtsalt PEAB teoks saama!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.