Nov 212010
 

Plika eile lõunaund ei maganudki – pärast seda, kui ta oli üle tunni voodis lalisenud, ei näinud enam sundimisel mõtet. Otsustasime ta selle asemel õhtul varem magama panna ja seekord asi tõesti ka toimis. Abikaasa tegi imehea söögi – keedetud kartul hapukoorega ja praetud räimed – Plika puukis ennast täis, peale seitset pesime tal hambad ära ja panime ööriided selga, siis läksid Abikaasaga voodisse raamatuid vaatama, kaheksast magas.

Öösel küll mitu korda nuttis (korra tahtis poti peale, hiljem juba teadmata põhjustel), nii et pidi rahustamas käima, aga pikemalt üleval kordagi polnud, hommikul ärkas oma voodis kell üheksa ja heas tujus – see on juba suur asi.

Poisi panin eile üheksast voodisse ja olin täiesti kindel, et see on ööuni – tutkit, enne kümmet olid silmad lahti ja passis üheteistkümneni rõõmsalt üleval. Need on need nelja-viietunnised päevauned… Aga ma ei raatsi viimastest ka loobuda. Näis, kuidas edaspidi kujuneb.

Koristada, jah, eile küll üldse ei jõudnud. Põhimõtteliselt ma tean küll, et ma ei PEA midagi tegema, aga mul endal on ju halb, kui kõik asjad nii sassis ja midagi üles ei leia. Ma andsin endale eile suurepäraselt aru, et peaks kõik muu sinnapaika jätma ja midagi sellist tegema, mis endale meeldib, aga ei mõelnudki miskit välja, mille tegemise tuju oleks. Pea sutsu valutas, lugeda ega arvutis istuda ei tahtnud, magada ka mitte. Nii see päev kuidagi mööda sai. Ainult kööki koristasin, söögitegemise ja söömise järel tekib ju ikka läbu.

Õhtul, kui Poiss lõpuks magama jäi, vaatasime uue House’i ära, see oli küll mõnus.

Täna käisime Abikaasa vanaema juures ja seal oli ka hirmus tore nagu alati. Ta elab meil nüüd kõrvaltänavas, väga mugav on käia. Abikaasa noorem õde oli oma poistega seal (üks on Plikast aasta vanem, teine Poisist paar nädalat vanem) ja vanema õe 9-aastane tütar ka. Nii et maja lapsi täis, tited muidugi magasid kogu aja rõdul.

Oh, kuis Plikal oli lõbus, jooksid muudkui ringi, kilkasid ja ajasid üksteist taga. Tundus, et väsitas ennast küll parajalt ära, oli nõus veidi peale kahte koju jõudes kohe voodisse minema ja välja sealt enam ei tulnud, aga siiani laliseb… Alguses oli nõus isegi üksi olema, siis hakkas papat hüüdma, Abikaasa seal nüüd ilmselt magab, Plika täna vast küll ka jääb. Sest no tõesti, selle ringi jooksmisega peaks ikka hea uni tulema.

Täna kohe TAHAKS hirmsasti sättida, aga nii kaua, kuni Plika ei maga, ju ikkagi ei saa. Otsin siis elutoast tegevust, ehkki tõesti, siinsed asjad on kõige ebaolulisemad. Aga ma ju rääkisin sedasama juttu juba eile :) Lõpetan parem ja lähen tegudele.

õhtul peab kuskile telekat vaatama minema – tantsudest ei taha küll ilma jääda. võib proovida muidugi digiboksi arvuti taha panna, see tegelt toimis küll kunagi, kui samal ajal teise arvutiga netis olla ei üritanud.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.