Feb 212011
 

…kellegi teise jalas :(

Ootasin täna pangaautomaadi järjekorras ja minu ees oleval neiul olid superilusad suusapüksid – sellise mustriga, mis ideaalselt minu jope ja mütsiga sobiks. Suured mustad ja fuksiaroosad ruudud, lisaks valgeid triipe… Raske seletada ja netist pilti ei leidnud, aga mulle nii kohutavalt meeldisid. Ma muidugi ütlesin seda talle ka – sain teada, et ostis Sportlandist või kusagilt :D

Ma siis läksin ja küsisin Sportlandist, neile ei tulnud tuttav ette. Aga Rademaris tunti need püksid mu kirjelduse peale ära küll – olevat Icepeaki omad. Ainus häda, et mõlemas poes olid juba otsas. Ja uuel hooajal tulevad juba uued mustrid.

Ma tean küll, et need püksid oleks mulle raudselt lühikesed olnud, aga nii ideaalse välimuse puhul ma oleks tõesti üritanud mingi nipiga püksid lasta pikemaks teha. Kas all tagasikeeratud ääre arvelt või kasvõi musta jupi otsa pannud – küll oleks õmblejaga midagi välja mõelnud.

Aga vot, kui poest otsas on, siis pole küll midagi teha. Mõtlen, kas peaks hakkama teiste linnade Rademare läbi helistama või ma ei tea… No nii väga tahaks neid pükse!

Masendav.

Lisaks käisin endale kalendermärkmikku ostmas ja kõige imelisemalt ilusamate kaantega (leherohelised ja sisse pressitud lehemustriga) maksis ca €10. No ei raatsinud, ostsin tavalisema – türkiissinise, €3.20. See on kah ilus, aga roheline oli veel kaks korda ägedam. Kuna aga raha vähe, siis ei hakanud otse loomulikult raiskama.

Ma ikka mõtlen, mis nipiga oleks võimalik neid pükse proovida. Kas äkki kuskil poes müüakse veel Icepeaki? Või kuskil mujal Rademarides või…

Oeh.

  4 Responses to “Leidsin ideaalsed suusapüksid”

  1. aga, miks sa Rademarist ei küsi, et nad arvutist järgi vaataksid, kus poes neid pükse veel on. (kui üldse on muidugi). mina olen küll teinekord niiviisi infot saanud ja soovitud kauba kätte saanud :)
    Karin (püsilugeja, vähene kommenteerija)

  2. ja siis kui ilusasti paluda, nad tellivad eseme meelepärasesse pood kohale ka :) vähemasti ükskord Kaubamajaka Rademaris mul niiviisi vedas. Karin (püsilugeja, vähene kommenteerija)

  3. kas sellised püksid nagu LUMI siin lehel http://www.sportworld.ee/puksid ?

  4. Mkm, need Icepeaki omad olid ilusamad :P Suured mustad ja roosad ruudud olid. Ja siis valged triibud moodustasid omakorda ruudud. Ja need valged triibud olid tegelikult diagonaalis peened valged lühikesed triibud. Aga jube raske on seletada :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.