Mar 102011
 

Plika on kolmandat päeva haige, kõhuviirus.

Midagi VÄGA hullu õnneks pole. Esimesel päeval lihtsalt ei söönud ja oli väsinud, alles õhtul saime aru, kui korra oksendas. Eile oli palavik ja ei söönud midagi peale natukese jogurti, ei oksendanud ka. Täna palavikku polnud ja nõudis mitu korda süüa – aga ega see tal sees ei püsi, mis siis, et ainult lubatud toidud.

Kaks korda on ennast läbi une täis oksendanud, ise seda märkamatagi… Vaene laps. Tema suur kaisulammas rändas just teist korda pesumasinasse – esimene kord oli asja eest, oli nagunii pesta vaja, muutus kohe palju valgemaks… Aga noh, nüüd siis jälle. Vähemalt on mul ustav pesumasin, mis ma küll ilma selleta teeks. Ja kolmest pidžaamast jäi esimest korda väheks, võtsin lisaks need kaks, mis muidu Poissi ootasid.

Ega’s midagi… Loodetavasti on homme parem. Olen kaks korda perearstiga rääkinud, eile õhtul helistasin vedelikupuuduse kartuses isegi sinna nõuandeliinile. Aga öeldi, et kõik on ok… Ja siiani on enam-vähem olnud ka. Ega ta palju ei joo, aga iga natukese aja tagant paar lonksu ikka.

Ja ma olen siiski ääretult tänulik selle eest, et tema seisund nii hull pole, kui minu kahe viimase kõhuviiruse ajal. Nondega võrreldes on olukord praegu ikka üsna rahulik :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.