Jul 172011
 

Mul on pidevalt šokolaadikoogi isu. Eile õhtul tuli jälle ja leidsin vaarika-kakaomuffinite retsepti. Samalaadsed olid viis aastat tagasi mu suured lemmikud, töötasin toona Ülemistes ja ostsin tihti Rimist… Ma oleks kohe öösel küpsetama ka hakanud, aga väljas oli pime ja ei näinud vaarikaid korjata :P

Kui lapsed täna lõunaund magasid, korjasin vaarikaid ja hakkasin tegema. Lugesin retsepti hooletult ja segasin kuivainete hulka ka suhkru. Te võite siis ette kujutada, kuidas ma pärast võid ja muna omavahel vahustada üritasin :D:D Aga sain ikka kõik kokku mökerdatud. Vähendasin kolmandiku võrra koguseid, suhkrut panin veel vähem, kakao koguse jätsin samaks, piima asemel surasin sisse terve topsi (360 g) Nopri hapukoort… Jube head said, njämm.

Mul on šokolaadikookidega see teema, et tihti need ei maitse minu arust üldse hästi… Aga mõned on see-eest jumalikud. Ma ei tea, mis vahet on, äkki oli mul hea kakao või miskit (Rimi ICA mahesarja oma). Igatahes jube head.

Viitsiks ainult vaarikaid korjata, teeks neid kohe iga päev :P

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.