Sep 032013
 

Koduperenaise rõõmud, eks… Postitus põrandaharjast :P

Kui Norrast tagasi kolisin, oli meie hari ilmselt katki läinud ja asemele oli sattunud mingi eriti halb jäikade harjastega elukas. Mõtlesin, et nüüd võiks ometi midagi normaalsemat asemele osta, need tavalised plastikharjastega lähevad jube kiirelt koledaks. Naturaalsete harjastega tavapoodidest ei leidnud, pimedate ühing neid küll teeb, aga kuskil ette ei jäänud. Norwexi kuivmoppi oleks tahtnud, mis on kindlasti väga hea, aga ei viitsinud tellimisega jamada ja see on nii kirve hinnaga, et tahaks ju soodustust oodata…

Igatahes sattusin Decorasse, kus töötab tuttav ja too soovitas kummist harjastega harja. Ütles, et tal on ja jube mõnus, võtab hästi igasugu karvu, talvel saab auto aknaid ka pühkida :D Too hetk oli neil ainult kallist varianti, Leifheiti oma, mis maksis ligi €20.

Otsisin samalaadset harja mujalt, ei leidnud kuskilt, kuu hiljem jälle Decorasse sattudes oli odav müügil, maksis miski €10. No ja tõesti mõnus on, ei keeruta nii palju tolmu üles ja üldse… Mulle väga meeldib sellega pühkida!

IMG_6917

IMG_6920

Huvitav, kas Norwexi kuivmopp meeldiks mulle rohkem… Kahtlane, kas ma seda muidugi nüüd osta raatsin. Samas ju võiks…. Kui mingi soodukas ette jääb :)

  9 Responses to “Suurepärane põrandahari”

  1. Norwexi lapid on head :)
    Mina sain enda omad soodukaga – vist oli 45€ kuiv- ja märgpuhastuslapp + lisaks laste komplekt :) väga väga rahul olen :)

  2. Ma tegelikult olin kursis nende kummi harjadega juba rohkem kui aasta tagasi, kuid tänu skepsisele ei ostnud. Kõhklesin kangesti effektiivsuses ning ühtlasi harja puhastamises endas. Et kui kokku veel pühib hästi, siis kui lihtsalt puhastab tolmurullid ja pikemad juuksekarvad omakorda nende kummiharjaste vahelt. Seda oleks hea teada, siis julgust kohe hulka rohkem poes kätt harja järele sirutada ;)

  3. Norwexi mopikomplektid on viimasel ajal väga tihti sooduses olnud. Kui soodusesse tuleb, võin sulle kirjutada ja toon koju kätte ka.

  4. aga kas kummi harjaste vahelt pärast ka tolmurullid ja juuksekarvad kätte saab?

    • Ma lugesin päeval meilist su esimese kommentaari läbi, aga oli kiire ja unustasin tulla seda nähtavaks tegema :) Need tolmurullid ja karvad ei jää eriti harja külge kinni – no vahel mõni jääb, aga tunduvalt vähem kui tavalise harja külge (kuhu jäävad KÕIK), väga lihtne on neid ära võtta. Tiba tüütum on sellise peenikese sodiga, liiv jms, sest need kummist harjased on ju jämedamad ja suuremate vahedega, kui võrrelda tavaharjastega. Aga kui tugevalt mööda põrandat tõmmata, siis võtab kenasti… Mulle igatahes meeldib tavaharjast rohkem. Üks sõbranna katsetas mul külas käies ja ütles ka, et mõnus.

  5. […] ja tolmukindata ei kujutaks koristamist enam ettegi. Mopikomplekti kasutan paralleelselt oma kummiharjaga – kuivmopp võtab paremini kerget mustust nagu juuksekarvad, tolm ja ebemed, kummiharjaga […]

  6. Kus praegu sellist harja saab? Tänud.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.