Mar 012014
 

Mu praegune Dr. Hauschka puuder on läbikumav (translucent), aga jätab siiski näkku teatud värvi. Mul on olemas ka higi imavad paberid, mis võtavad läiget vähemaks küll, aga sama asja ajab ära iga pehmem salvrätt.

Mina tahaksin aga veel matimat nägu ilma igasuguse lisavärvita. Nagunii on mu näonaha värv mingil määral ebaühtlane – vahel mõnest kohast punakam, silmaalused enamasti sinakad :P Seda kõike puuder nagunii ära ei kata, puuderkreeme ma kasutada ei suuda ja pole leidnud ka ühtki peitekreemi, mis peidaks nii hästi, et see “teine” värv mind näos häirima ei jääks. Ühesõnaga ma olen oma näo veidi ebaühtlase tooniga harjunud ja see ei häiri mind eriti… Aga vot läige häirib küll. Selle ma heameelega likvideeriks ilma veel üht värvi näkku lisamata.

Ma googeldasin no colour powder ja transparent powder – on ju variante küll, mõeldud meigi viimistlemiseks. Eesti keeles otsisin ja lugesin natuke ka. Aga tahtsin küsida, on keegi ka päriselt midagi sellist kasutanud? Mõnes kohas väidab, et polegi vahet, kas on translucent või transparent, aga no minu jaoks on küll. Tahaks täitsa matti nägu ilma igasuguse lisavärvita. Seda ka ei tahaks, et puudrist valge kiht näkku jääks.

Ökovariant oleks muidugi eriti peen. Googeldasin organic transparent powder ja tuli kah üht-teist. Aga midagi Eestis saada olevat? Teab keegi äkki?

Peaks vist äkki ikkagi tolmpuudri ostma. Kompaktpuudrit on küll kergem kaasas kanda, aga tolmpuuder jätab ju ühtlasema tulemuse…

  6 Responses to “Täiesti värvitu puuder?”

  1. Mina kasutan Pür Minerals puudrit, mis küll ei ole värvitu aga nende lehel ringi vaadates leidsin sellise toote: http://www.purminerals.com/Balancing-Act-Oil-Control-Powder
    Ma olen selle firma toodetega väga rahul.

  2. Make Up For Ever HD powder, aga ma ei tea, kas seda Eestis müüakse ja kallis on see ka.

  3. Make Up Store´il on ka väga hea, kompaktpuuder ja täiesti värvitu, superkerge nahale ja tõesti võtab ära kõik läiked ja muud jamad. Soovitan soojalt!

  4. Mineraalpuudrit soovitan soojalt. Laseb nahal hingata ja jätab väga mõnusa tulemuse. Ise kasutan ArtDeco oma (www.rosalind.ee poest leiab), ökovariante ei tea.

  5. Mina leidsin täiesti värvitu puudri. Artdeco peitekreemi fikseerimispuuder. Tõesti mingit tooni ei anna aga muidu on tõhus. Ma kasutan ise veel all primerit naha ühtlustamiseks. Aga sobib ka eraldi kasutada,

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)