May 052014
 

kaartFB-s jagati hiljuti sellist kaarti. Ja täna ringles video noore ema sõnumiga oma lastetutele sõbrannadele.

Mul on vist sõpradega vedanud, sest ma ei suhestu kummagi avaldusega kohe mitte kõige vähimatki.

Ma pole mitte ühestki sõbrast pärast laste saamist ilma jäänud. Mitte ükski sõber ei solvunud, kui ma chatis kohe ei vastanud või keset vestlust ette hoiatamata ära kadusin. Mitte keegi ei pahandanud, kui ma vahel telefoni ei võtnud, mitte keegi ei imestanud, miks mul vähem aega on… Mitte keegi ei vaadanud viltu, kui ma nende külaskäigu ajal ka lastega tegelema pidin.

Arvestades seda, et ma olin kunagi kõike muud kui lastelemb, oleks ehk hoopis mina olnud see sõber, kes noist asjust aru ei saa ja kelle suunas oleks olnud sobilik taolisi sarkastilise alatooniga märkusi loopida? Ei tea. Juhtus hoopis nii, et ma olin esimene, kes lapse sai.

Igal juhul – aitäh teile, kõik mu lastetud sõbrad, et te olete alati olnud nii normaalsed.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.