Mar 312015
 

Plika joonistas väga huvitava pildi. Kuna ma ei märganud seda kohe üles pildistada, leidsin selle täna juba mitmes tükis ja pidin kokku kleepima, et oma foto kätte saaks. Üks tükk oligi juba kadunud, õnneks on joonistus ise terviklik.

2015-03-31 18.51.27

Mitte kunagi varem pole ma oma lastelt ühtki sellist joonistust näinud :) Plika seletas, et tal on tuleküüned. No ja sellised paharetinäod… Ma ei tea, ma kahtlustan et mõjutused on “Imelistest spioonidest” või “Kollipüüdjate klubist”, mida nad on külas olles telekast näinud ja nüüd vahel kodus ka nõuavad.

No ja siis ma muidugi ükskord imestasin, kust tuli Plikale pähe kirjutada külmkapi peale magnettähtedest selline sõna nagu “võbelus” – kuni ma sain teada, et see on ühe multifilmiponi nimi :D

Ei ole vahet, kas on telekas kodus või ei ole…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.