Aug 032015
 

Kas teate, kuidas ma olen AASTAID plaaninud seda ülemist teemade riba oma blogile, mis nüüd lõpuks olemas on? Täna õhtul lihtsalt istusin maha ja tegin ära :) Mitte et need jaotused nüüd 100% loogilised oleks, eriti just isiklik/minevik/muu all… Aga enam-vähem! Ja kõik on olemas! Ja isegi jutukese enda kohta kirjutasin! Ja vahetasin esilehe pildi ära! Ma olen enda üle nii uhke :D

Avastasin seadeid näppides, et ka minu lehel on võimalik valida responsive kujundus ehk teoreetiliselt peaks leht sel puhul oma laiust vastavalt erinevatele ekraanidele automaatselt ise kohandama. Selle peale kurtsid Nokia omanikud, et enam ei kannata blogi üldse telefonist lugeda. Muutsin siis tagasi vanamoodi. Sest tegelikult ei ole ju üldse keeruline veidi sisse-välja scrollida, et kogu tekst ekraanile mahuks. Või on mõnel telefonist lugejal midagi kurta?

Kuidas lehe üldise laadimisega lood on? Kas ma peaksin jätma ühele lehele veel vähem postitusi, et laeks kiiremini? Praegu on 10, aga ma võin panna sinna ükskõik mis arvu… Näiteks viis postitust korraga. Ega muud polegi midagi, kui et järjest lugedes tuleb siis tihemini lehe “keeramiseks” klikkida. Kui palju neid järjest lugejaid aga ikka on?

Ühesõnaga kui te leiate, et midagi võiks olla teisiti, siis andke teada :)

Ahhaa, üks jama on ka – otsingu kast mingil põhjusel ei tööta. Varem töötas probleemideta, aga millalgi viimaste nädalate jooksul avastasin, et enam ei toimi. Väga nõme! Googeldasin muidugi ka ja mingeid lihtsaid lahendusi ei leidnud – kõik paistsid eeldavat koodi näppimist, aga sellega on mul veidi kehvasti. Eks pean miski hetk ikkagi vaikselt katsetama, sest otsing on vaja jälle tööle saada – ja mida kiiremini, seda parem. Kui kellelgi on sel teemal mingeid kasulikke teadmisi, antagu lahkesti teada.

  5 Responses to “Ise ka ei usu…”

  1. Jeerum, kui suure töö sa oled ära teinud ja väga mugav värk selle menüüribaga! Minul laeb su lehekülg kiiresti ja mingeid muudatusi ei oska igatseda. Ma olen pigem see rutiiniarmastaja, kes suurte muudatuste peale ehmatab ära, et kuhu ma nüüd olen sattunud ja “ma ei oska enam siin midagi teha, kõik on nii teistmoodi, ma enam ei tule siia”. Blogi vist õnneks nii hullult muuta ei saa. Aga näiteks Orkuti ja FB muudatused on mind küll endast välja ajanud. Omal ajal seetõttu Orkutist ära tulingi ja olen sama mõlenud ka FB puhul. :D

    Otsinguga aitaks hea meelega, aga ma ei tea isegi, mis on koodid. :D

  2. .. miks mulle järsku kümnete (ikka nii et hommikuks oli 50 uut lugemata update’i) kaupa postituse teateid meilile laekus, aastast 2007….:D

    • Hehehe :D Kusjuures readerisse need vanad postitused ei jookse, aga jah, kui meili peale on teavitus tellitud, siis sinna järelikult küll. Ma loodan, et neid väga palju pole, keda ma sedaviisi “spämmisin” :D

  3. Hei – misiganes Sa tegid, see töötab – nüüd mu 930 näitab kenasti lehte. TÄnud:)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)