Pidustused on alanud!

Lõpuks ometi on käes suvi ja külastushooaeg 🙂 Festival sai ka edukalt üle elatud.

Eelmisel reedel käis külas Alice Gretaga. See on juba kolmas august järjest, nii et võiks öelda, et mõnus traditsioon, mis jätkub loodetavasti veel pikalt.

Otsustasime Poisi sünnipäeva pidada seekord kahes osas – õige päeva õhtul perega, nädalavahetusel sõpradega + õekesega, kes oma perega alles reedel Eestisse jõuab. Lisaks on pühapäeval minu aias suvepäevade hõnguga tööalane kokkusaamine. Selle nädala aktiivse seltsielu tõttu jääb väisamata sõbranna sünnipäevapidu Tallinnas, aga lubasin selle septembrikuise külaskäiguga heastada.

Poisi sünnipäeva raames õnnestus Pärnusse meelitada ka Haide oma perega, nii et tänane perepidu on kohe väga uhke ja laiendatud – ainult õeke ongi oma perega puudu, muidu on kõik (vana)vanavanemad ja onud-tädid oma peredega kohal. Kokku koos lastega 22 inimest!

Ostsime täna hommikuks traditsioonilise koogitükikese, kuhu küünlad panna, et saaks Poissi ikka “õigesti” äratada. Kuna eilne õhtu venis pikaks, olime kindlad, et lapsed vara ei ärka ning üles laulmise saab teha enne Abikaasa tööle minekut. Poisil juhtus aga öösel õnnetus, mis tähendas, et ta ärkas niiske küljealuse tõttu juba varahommikul. Pani ise riidesse ja tuli kell 7.20 meie tuppa multikat nõudma. Abikaasa veenis teda meiega veel tunnikese magama, nii et saime ikkagi plaanitud ajal voodist minema hiilida, Plika üles äratada, küünlad põlema panna ja Poisile laulda – muutus ainult ürituse asukoht 😀

2015-08-11 08.34.26

2015-08-11 08.35.09-2

2015-08-11 09.25.29

Pikem pildiseeria on eelmises postituses parooli all.

Aga nüüd tuleb asjalikuks hakata – laupäevasele peole kutseid saata (aja paika panemine jäi väga viimasele minutile), tänaseks peoks veidi koristada ja sööki ette valmistada. Kuulmiseni!

1 thought on “Pidustused on alanud!”

  1. See on nii tüüpiline. Meil on ka korduvalt olnud nii, et lapsed on oma sünnipäeva hommikul tavapärasest palju varem ärganud. Murphy! Ma olen ühe korra lapse lihtsalt “magama tagasi” saatnud ja siis kohe tordiga järele läinud ning kuulnud, kuidas lapsed toas vadistavad: “Kuuled? Sammud! Kohe tulevad ja laulavad. Äkki on kingitus ka. Oo, ma saan kohe küünlaid puhuda.” 😀

    Palju õnne Poisile! 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top