Aug 252015
 

Kas kellelgi on veel olnud selline probleem, et Internet Exploreriga (või miks ka mitte mõne muu brauseriga) ei saa mu blogi lehele? Üks lugeja kommenteeris:

Kui üritasin explorerist avada tikriblogi.net, siis teatas mulle ligi kuu aega järjest, et error 500 ning ei avanud.
Kui aga nägin näiteks kellegi blogirollist, et uus jutt on ning vajutasin sinna, siis avas mulle tikriblogi uue jutu, kuid samas viskas alla äärde akna kirjaga: Do you want to open or save load.js from loadus. exelator.com? Open Save Cancel

Siin on üsna hästi ära seletatud, millega tegu ja kuidas seda eemaldada. Mul pole aga mitte kõige vähematki aimu, kas see asi on kuidagi seotud minu blogiga või on see tolle kommenteerija arvutisse hiilinud kuskilt mujalt ning põhjustab nüüd probleeme.

Või kas kellelgi on olnud juhuseid, et minu blogi lehele tulles hakkab mängima muusika, nagu kirjeldas oma kogemust Alice (loe pikemalt eelmisest postitusest)? No tõesti, ma ei näinud põhjust seda asja toona edasi uurida, kuna eeldasin, et kui see oleks üldine probleem, oleks teisedki seda mulle kurtnud… Seni pole aga keegi miskit öelnud.

PS. Lülitasin sisse blogrolli ja see tundub töötavat tõrgeteta, koormust suurendamata. Super.

  11 Responses to “Läheb järjest põnevamaks”

  1. Muusika pole mänginud, aga errorit näitas minulgi mõned nädalad. Käisin Sind lugemas läbi teiste blogide. Kui ei saa, siis kuidagi ikka saab :).

  2. Mul pole IE, aga märgin siiski ära et Chrome, firefoxi ega operaga pole su blogiga mul kunagi mingeid probleeme tekkinud. Ka feedly vahendusel mitte. Ja sealjuures on su blogi pmst ainuke, mis funktsioneerib. Mind ‘hellalt’ häirib, et mu enda ja teiste blogides mobiilis mõned olulised funktsid ei toimi..

  3. Nüüd avab ka mul ilma error 500 näitamata, umbes üleeilsest. See vidin seal all, millest juttu oli, avaneb veel Daki blogi lugemisel, teistel pole tähele pannud.

    • Mainin nüüd siis asja huvides, et tõmbasin endale spyhunteri (nagu soovitasid) ning näitas ta, et mul on arvutis mingid liigsed 180 tracking cookiet ja see on kõik, absoluutselt puhas arvuti. :)

  4. Internet Explorer on minumeelest üleüldse brauser, mille võiks oma arvutitest ära kustutada …
    Crashib pidevalt kokku ja ega ta turvaline ka ei ole kohe mitte …

  5. Juba vähemalt kuu aega on sinu blogi avades mul pidevalt mingi jama, viimasel ajal error. Enamasti on aidanud lihtsalt refreshimine, aga eile oli totaalerror.

  6. Seoses muusikaga tuli mul meelde, et kui ma olen Ameerikas ja loen su blogi telefonis, siis viskab kogu aeg Myspace’i lehele. Eestis seda probleemi ei ole. Ehk on see kuidagi asukohaga seotud ja muusika tuleb nt. Inglismaal? Mingid reklaamid vms?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)