Oct 092015
 

Frozeni teemal jätkates – avastasin täna poolkogemata sinule.ee lehel ringi surfates, et neile kuulub meeletu kogus erinevaid e-poode, mille kõigi kaupu saab sinule.ee lehelt tellida. Muuhulgas on nende e-pood ka pusled.com. Ja avastasin, et Labürindi mäng on neil ka täitsa olemas ja isegi soodsam kui tollel teisel lehel, mille enne leidsin. Seega saan tellida Lego, lauamängu ja kaks puslet otse siia pakiautomaati, ilma igasuguse saatekuluta. Ja keegi ei pea kuskile järele minema. Ja veel kolmel pereliikmel on kingitused olemas :D Ma muidugi pean nendega enne rääkima, kui ma midagi tellima hakkan, aga usun, et neil pole midagi selle vastu.

Äge.

Kirjutasin tolle esimese postituse ka äsja selgunut arvesse võttes ümber ning muutsin fotodel hinnad ja veebilehtede nimed ära. No et oleks korrektne :) Äkki keegi kunagi hiljem satub näiteks otsinguga selle postituse peale ja siis on ju hea, kui kõik info on võimalikult ajakohane.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.