Oct 182015
 

2015-10-18 15.08.36-2

Lubasin Plikale möödunud nädalal, et teeme millalgi filmiõhtu ja vaatan temaga Frozenit. Esialgne plaan oli küll mõlema lapsega, aga kuna Abikaasa läks täna Poisiga oma õele külla ning meie Plikaga kahekesi koju jäime, vaatasimegi kahekesi.

Popkorniga katsin õhukeselt poti põhja… Nagu näha, oli seegi liiast :) Oleks võinud vabalt teise poti võtta, mis on umbes sama laia põhjaga, aga kõrgem… Aga sellel pole läbipaistvat kaant :) Ja nii vahva on vaadata, kuidas maisiterad hüplevad ja plahvatavad. No ja midagi ju ei juhtunud ka – kaas jäi peale :D Paras kogus kahele, et filmi ajal isu täis pugida.

Nii et vedelesime voodis, mugisime popkorni ja rüüpasime teed. Idüll. Ja Frozen on mul siis nüüd lõpuks nähtud. Teist korda ei viitsiks :P Elsat oli ilus vaadata, aga see ülejäänud iba… No liiga vana olen, mis teha. Kunagi Jääaega küll täiega fännasin, see oli ülikoolis – ei tea, kas see enam meeldiks?

Kõige naljakam koht oli minu jaoks terves filmis see, kui Kristoffi saan (või misasi see tal oligi?) õhku lendas ja ta pobises: “Just tegin viimase osamakse”. Küüniline tänapäeva inimene, seda ma olen.

  3 Responses to “Sai vist tsipakene palju”

  1. Just lugesin õhtujutuks Elsa filmiraamatut Meenale ja Stigile ette. Filmi veel ise vaadanud ei ole. Aga peaks ka popkorni tegema ja Meenaga koos teleka ette viskama. Ta on ise seda filmi vist juba sada korda vaadanud, aga nii popkorni ja minu seltsis vaataks ta 100 x veel.

  2. Ei ole palju. Pott on väike hoopis! :D

    Ma olen Frozenit koos lastega mitu korda vaadanud. Küll vahelduva eduga, aga seda pigem olude sunnil, võimalusel vaataks segamatult otsast lõpuni. :)

  3. Mulle ka multikad ei meeldi, aga on üks erand. Hotell Transilvania. Seda võin täitsa vaadata ja alti filmiõhtul survestan ikka selle peale :D Nüüd ootan huviga järgmist osa :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)