Mõni päev on lihtsalt eriliselt produktiivne

Nädalavahetusel koristasin kodus usinalt ja esmaspäeva õhtulgi päris mitu tundi.

Teisipäeval tegime sarnase suurpuhastuse töö juures. Seal oli täpselt nagu kodus – tundub, et kõik on kogu aeg võrdlemisi korras, aga kui põhjalikumalt tuulama hakata, leiab õige palju asju, mis saab ära anda / visata / paremini ära panna. Meie pisikese laoruumi kõik riiulid käisime maast laeni läbi, ladu on nüüd eelnevaga võrreldes imeliselt tühi ja korras. Tagaruumis sorteerisime ka enamik asju ära, nüüd on mul veel veidi enda paberimajandust vaja läbi vaadata, milleni lihtsalt ei jõudnud.

Kuna tööl sai terve päeva koristatud, siis teisipäeva õhtul kodus enam ei viitsinud. Kolmapäeva õhtul ka mitte. Olin üsna väsinud ja kulgesin niisama.

Aga vaat täna on jälle olnud täiesti imeline päev igal rindel. Juba hommikul oli tuju laes, kirjutasin sellest homme hommikuks ajastatud postituse, eks siis õige pea loete 🙂 Tööl oli megakiire päev, tuli palju uut kaupa, millele oli vaja koht leida ja välja panna, põhimõtteliselt töötasin ühes jutis 10-19. No lõunat vahepeal ikka sõin.

Koju jõudsin pool kaheksa, Abikaasal oli pitsapõhi ootel, tõin poest kraami, mida sinna peale panna, söömiseni jõudsime küll alles veidi peale kaheksat, aga maitses väga hästi.

Ja ma ei tea, oli see siis tass kohvi, mille pitsa kõrvale jõime või lihtsalt loomulik jätk seni nii tegusale päevale, aga kui lapsed magama pandud, hakkasin taas koristama. Täpsemini siis likvideerima kummuti pealt järjekordset tegelemist vajavate asjade hunnikut, mis oli sinna tekkinud esmaspäevaõhtuse hiigelkasti sorteerimise käigus. Vaatasin läbi viimased kolm kausta ja hunniku suvalisi pabereid. Leidsin üles Plika tervisekaardi, mida koolis ammu küsiti. Win! Samuti läks veel üks päris kena patakas nüüdseks ebavajalikke pabereid kas vanapaberisse või pliidi alla.

Pildistasin üles kõige uuemad ära andmist ootavad asjad ja panin need gruppi üles ühes vanadega, mis ikka veel alles. Olen täiesti kindel, et homme hommikul, kui postitus heaks kiidetakse, leiavad õige mitu asja kohe soovijad.

Nii et täiega edeneb, taas. Kummutipealne on jälle meeldivalt tühi. Kummuti kohal asetseva riiuli pealne on muidugi ära andmist ootavaid asju kuhjaga täis, aga kõik on nö “töös”. Ja küllap saan sealt ka varsti tühjaks. Kummutile jäi veel paar asja ootele, eks nendega tegelen edaspidi.

Igatahes, suur töö jälle tehtud!

Üks tüli oli õhtul ka, tõrvatilk meepotis. Aga praeguseks olen juba rahunenud ja jälle positiivne. Ma usun, et kõik saab korda! Järelikult saab ka 🙂

Ning lõpetuseks muidugi kohustuslikud kassipildid, eile vist jäigi täitsa vahele. Ma ainult ühe pildi tegin ja ei viitsinud sellepärast blogima hakata…

img_4988

Täna õhtul tuli kass sülle enne, kui ma jõudsin sinna läpaka tõsta. Eks ma siis toimetasin üle tema, ei saanud ju härrat segada 😛

img_5047

Ja nii ta siis magas mu süles üha uskumatumates poosides, me Abikaasaga lihtsalt vaatasime ja irvitasime:

img_5050

img_5051

Miski hetk said mul arvutis asjad tehtud ja hakkasin mujal toimetama, nii et kass pidi endale uue magamiskoha leidma 😀

img_5054

Ja kui enam magada ei tahtnud, läks õige ülemeelikuks 😛

img_5065

Saaks nüüd homme tööl paberimajanduse sorteeritud ja nädalavahetusel kodus viimased tegelemist ootavad asjad eest ära, oleks superluks. Ja Abikaasa pean teisele poole asju sorteerima puksima, tal jäi seal ju kõik pooleli.

Arvutis oleks vaja ka suurpuhastust teha – vaadata üle ja korrastada bookmarkid ning failid…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top