Head asjad #68 – Bubble Witch Saga

Mängud… Meile kõigile on vist mingi hetk meeldinud sellised mängud? Nõukaaegne munade püüdmise mäng 🙂 Minu kooliajal populaarne tetris – no see piklik ja hall, mingid muud mängud olid vist ka 🙂 Telekamäng, kollaste kassettidega – Super Mario ja muu taoline 🙂 Nokia ussimäng 🙂 Esimesed kokkupuuted arvutiga – Minesweeper, Solitaire, Hearts 🙂

Aga see kõik jääb peamiselt lapsepõlve, kooliaega. Hiljem ma enam ei mänginud midagi. Wii ja Xbox – need on vaid nimed, mida tean, reaalne kogemus puudub. Mingeid õigeid arvutimänge pole ma ka mänginud – mitte kunagi, mitte ühtki.

Siiski-siiski, ülikooliajast tuleb meelde üks jabur mäng, kus tuli päästa mingi päkapikulaadne olevus – no ja nui neljaks, ei suuda sellest midagi enamat meenutada. Miski online mäng oli, täitsa eraldiseisev. Ja sellele tehti hiljem vist teine osa ka. Äge oli igatahes. Tegid ära ja siis oligi tehtud, mingeid sadu maailmu polnud.

Väga pikk sissejuhatus sai 🙂 Lühidalt oli mõte selles, et ma pole täiskasvanuna mingeid mänge praktiliselt mänginud… Kuni sattusin viis aastat tagasi Abikaasa õla tagant piiludes värviliste pallide lummusesse. Ja sellest sai hobi, aastateks. Oli küll aegu, mil ma paar kuud ei mänginud, enamasti aga mängisin regulaarselt, rühkisin muudkui edasi… Kuniks kolm aastat hiljem olid kõik tasemed tehtud.

Pärast toda viimast postitust tuli saartele veel tasemeid juurde, need tegin ka kõik ära. Siis tegin veel vanu tasemeid uuesti, parandasin tulemusi… See aga polnud üldse nii põnev, pingereas olin nagunii ammu esimene, olen siiani:

Nii et jah… Ma pole seda mängu pea kaks aastat mänginud. Aga kolm aastat oli see mu elus nii olulisel kohal (blogis on sel isegi oma kategooria ja postitusi on seal üksjagu), et tahtsin selle siinse projekti raames kindlasti ära mainida.

Ma olen väga tänulik, et Bubble Witch Sagat mängima sattusin. See oli minu jaoks tõesti äärmiselt nauditav meelelahutus. Ja samas olen tänulik ka selle eest, et sinna uusi tasemeid juurde ei tule… Sest noh, alati saab aega targemini kulutada 🙂

4 thoughts on “Head asjad #68 – Bubble Witch Saga”

  1. Oi tikker, tikrike, sa oled ikka veidi soe vist, mõned su postitused on ikka täiega naeruväärsed 😀 Aga aitäh meelelahutuse eest!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top