Kes on Tikker?

 

Öeldakse, et ühel heal blogil peab olema kindel teema. Et mitte kedagi ei huvita, mida sa täna tegid või hommikusöögiks sõid. Mina olen mässaja ja tahan tõestada vastupidist :) See blogi kajastab minu igapäevaelu rõõme ja muresid – täpselt seda, mis mul parasjagu meelel ja keelel on. Sealhulgas päris tihti seda, mida ma hommikuks sõin, kui palju kodus koristatud jõudsin, mis mänge lapsed täna mängisid, kuidas möödus tööpäev või millised lahedad pluusid ma viimati teise ringi poodidest leidsin. Ja üllataval kombel on päris palju inimesi, kellele meeldib sellest kõigest lugeda.

Kuna olen kirjutanud seda blogi juba üle kümne aasta, olen arusaadavalt selle aja jooksul palju muutunud ja see blogi on nende muutuste peegeldus. Kõigepealt metsik noorusaeg – ülikool, esimene töökoht, peod, poisid, alkohol. Seejärel väga ootamatu rasedus, esimene laps, abielu ja teine laps ehk viis aastat koduse emana – sekka paar-kolm välismaale ja tagasi Eestisse kolimist. Seejärel pikalt stabiilne elu Pärnus, tasakaalustades aega unistuste töö, koduste toimetuste ning pereelu vahel. Praegusel hetkel on kõik taas elevust tekitavate muutuste keerises – ehk elu pärast lahutust. Kõige taustaks aastatega aina kasvav huvi ja kirg rohelise eluviisi vastu.

Mulle meeldib see, et elu on pidev areng. Mulle meeldib, kuidas ma saan iga päevaga juurde kogemusi, saan iga päevaga paremaks ja targemaks inimeseks. Mulle meeldib suurelt unistada ja kõigest hingest oma eesmärkide poole püüelda, sama palju meeldib mulle aga eluga vaikselt kaasa kulgeda ning rõõmustada igapäevaste pisiasjade üle.

Ma kirjutan seda blogi esmalt ja eelkõige iseenda jaoks – isegi suured asjad ununevad kiirelt, rääkimata väikestest. Samuti kirjutan seda blogi oma pere ja sõprade-tuttavate jaoks, kel on nii mugav võimalus end soovi korral minu eluga kursis hoida. Kolmas ja sugugi mitte vähem oluline põhjus on see, et mulle meeldib oma elu teatud piirides maailmaga jagada. Mul on väga hea meel, kui leidsid siit lehelt endale midagi kasulikku. Kõik toredad inimesed on alati teretulnud tagasi. Teie kommentaarid ja kirjad on alati oodatud.

Lugemiseni!

  One Response to “Kes on Tikker?”

  1. Tere Tikker.

    Kõigepelt muidugi ilusat jõuluaega ja head uut Teie perele.
    Asi on nüüd nõnda, et olen juba pikemat aega selle blogi lugeja. Ja nüüd tekkis järsku selline tunne, et tahaks parooli küsida. Kaua aega olen olnud arvamisel, et paroolil ongi ju see põhjus, et mingid tavalugejad intiimsemate postituste juurde ei pääseks. Aga nüüd olen jõudnud sinnamanni, et tahaks lastepilte näha ja noh, ehk on nüüd juba rokem tuttava tunne. Nii et kui sul midagi selle vastu pole, akki saaksin ka mina parooli. Aga kui arvad, etsee pole sulle mugav või vajalik, siis loomulikult saan ma sellest aru.

    Kõike head Teile tervitades

    Triibu-liine

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.