Nov 262006
 

Eile õhtul.

Jõime Varblasel seitsme inimese peale ära kaks Tarco peeti ja kolm Seitset. Üritasime minna KuKusse, aga ei tahtnud sisse saamise eest raha maksta ning lõpetasime Levikas.

Kui jätta kõrvale Murakas, kes keeldus igasugusest taolisest tegevusest, suudlesid kõik (olenemata soost) kõiki, õhtu lõpuks olin ma suudelnud K, M-i, P ja L-iga (ei hakka parem nimesid nimetama), rääkimata mingist tüübist kõrvallauas, kes tahtis mu salli ära hiivata, unustamatutest minutitest M-iga levika vetsus ja faktist, et ma võtsin 17-aastaselt poisilt süütuse (well, K, ise oled süüdi :D)

Khm.

See on põhimõtteliselt nii absurdne, et ma naeran iga natukese aja tagant kõva häälega.

Kas minu nädalavahetused saavadki nüüd sellised olema?

Ja Orkut ütleb täna nii:

Today’s fortune:
Your love life will be happy and harmonious

*naerab veel kõvemini*

  6 Responses to “Absurdne²”

  1. vähemalt kellelgi on midagi homme söögivahetunnis teistele rääkida… Kui ta just blogi ei pea, sest siis ta kindlasti kirjutab sellest seal.

  2. üle 14-aastase alaealise isikuga võib täiskasvanu seksida üksnes selle alaealise nõusolekul. on karistusseadustikus mu teada kirjas. nii et tikker, ma sinu pärast loodan, et poiss oli vabatahtlikult nõus :D

  3. Aga alla 14-aastasega võib ilma tema nõusolekuta ka seksida? :D Tegelikult me eile ironiseerisime kohtusse kaebamise teemadel ka :P EILE veel väidetavalt tahtis – vaatab, mis siis saab, kui tal rahahäda liiga suureks läheb. Muhahaa.

  4. mul on ikka veel paha olla.

  5. minul ka.

  6. Paha olla? Mul on tunne, et neid on veelgi (aga mitte mina, jumal tänatud).

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.