16 ja 30

Kunagi aastal 2000 vedasime me Kariniga Marise tema sünnipäevakingi projekti raames stuudiosse pildistama. See oli aeg, kus digi oli lapsekingades – õigem oleks vist öelda imikueas. Stuudios pildistatud fotosid nägi hiljem passipildi suurustelt ruudukestelt ning nende hulgast tuli valida, milliseid suurelt soovid. Toona sai raamimiseks välja valitud selline pilt:

2000-12

Huvitav, kunagi see mind ei häirinud, kui mu silmad piltidel poolkinni olid – nüüd see foto enam küll kvaliteedikontrolli ei läbiks.

Igal juhul, vanust oli meil siis 16. Marisel veidi rohkem 😛

Nüüd sai tagantjärele Karini 30. juubelit tähistatud ning pärast pikka arutelu võimaliku kingituse teemal otsustasime jälle ühe fotosessiooni korraldada. Ajad on õnneks meeldivalt edasi läinud, stuudiosse enam pildistama ei kipu, pigem fotograafiga ringi uitama. Pilte saab rohkem kui ühe ning need on võimalik lihtsalt netist alla laadida. Mõnus elu, eks.

Fotosessiooni idee tuli nii umbes neli päeva enne selle toimumist, aga õnneks on mul Kristheli juures käpp sees, nii et ta oli nõus ka lühikese etteteatamise peale tükikese oma pühapäevast meile pühendama.

Sellest ma endiselt aru ei saa, kuidas Maris ja Karin suudavad päikese käes silmi lahti hoida, aga mina mitte 😀 Aga noh, päike on vähemalt õigustus, eks 😛

Foto0001

Foto0003

Foto0012

Foto0015

Foto0027

Foto0034

Foto0010

4 thoughts on “16 ja 30”

  1. Ja veel milline suurepärane värvidemäng – punane, kollane, sinine! Mäletan ka, kui need polod olid jubedalt moes ja iga ühel oli kapis terve vikerkaarevärviline kollektsioon. 🙂

  2. Indigoaalane

    äge idee ja ilusad pildid!
    Kas te uuematel olete samas järjekorras? Üritasin nägusid kokku viia, aga aeg on teid nii kauniks ja nooreks muutnud:)

    1. Tegelikult ka ei ole aru saada, kes on kes? 😀 Ei ole sama järjekord… Vana pildi peal on Karin, Maris, mina, uute peal mina, Karin, Maris. Ei pannud tähelegi, et me uutel igal pildil samas järjekorras oleme.. Välja arvatud siis hüppamise pilt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top