Kes tahab Norwexi imelist aknapuhastuslappi?

Hoiatus! Tegemist on loosimisega! Kui sul pole soovi saada endale lappe, mis muudavad aknapesu imeliselt lihtsaks, ära edasi loe 😛

Kaks aastat tagasi avastasin enda jaoks esimest korda Norwexi imelised lapid – esimest ehedat emotsiooni saab lugeda siit. Sellest ajast saadik on Norwexi pakkumised mulle meili peale tulnud, tuju ja raha olemasolu korral olen aeg-ajalt üht-teist tellinud ja katsetanud.

Mul on olemas klaasipuhastuslapp, tolmukinnas, puu- ja juurviljade puhastuslapp, nõudepesuvõrk, spirisponge (metallniidistik-kattega käsn), kuivatusrätikud, riiete puhastamise kinnas, mopikomplekt, väike kummihari kuivmopi puhastamiseks, juukseturban, ihuhoolduslapp, meigieemalduslapp ja mäekristalldeodorant. Jessas, sai alles pikk nimekiri 😀 Enamik olen ise ostnud, mõned asjad kingiks saanud, kristalldeodorandi andis mulle kunagi ema.

Norwexi kõige tuntumat toodet ehk üldpuhastuslappi mul kusjuures polegi. Mul on siiani üks suvaline mikrokiudlapp kasutuses, mis asja ära ajab, nii et pole näinud põhjust tellida.

Ilma klaasipuhastuslapi ja tolmukindata ei kujutaks koristamist enam ettegi. Mopikomplekti kasutan paralleelselt oma kummiharjaga – kuivmopp võtab paremini kerget mustust nagu juuksekarvad, tolm ja ebemed, kummiharjaga pühin pigem siis, kui on suuremat sodi, mis kuivmopi külge ei jää… Tegelikult saab mopiga seda sodi lihtsalt lükata, aga no harjumuse asi 🙂 Märgmopp siis pesuks.

Puu- ja juurviljade puhastuslappi kasutan otstarbeliselt – ilmselt saab värske kraami sellega puhtamaks kui niisama. Nõudepesuvõrguga olen täiesti harjunud – selle suurimad plussid on kahtlemata see, et esiteks võib seda lõputult kasutada, ilma et see koledaks läheks, teiseks on tõesti hea taignakausse puhastada – kui seda tavalise käsnaga tegin, võis käsna pärast prügikasti visata, selle lapi pealt loputab kenasti maha. Miinusteks esiteks see, et võrgu valge värv on nüüdseks kõike muud kui valge (mõni usin perenaine ehk viitsib seda pidevalt 90 kraadiga pesta, mina igal juhul mitte 😀 ) ja noh, enamasti on ta mu kraanikausiäärel pigem käkras, mitte kenasti kokkuvolditud, nagu ideeliselt olema peaks. Visuaalselt näeb seega nõudepesukäsn ehk kenam välja, samas kasutusmugavuselt ja kestvuselt eelistan võrku. Spirisponge on samuti kraanikausinurgal ning kõvema mustuse puhul saab ikka seda kasutatud.

Riiete puhastamise kinnas on hea pisike, kannan seda kotis kaasas – siis pole probleemi, kui tööl olles avastan, et riided on miskipärast karvu täis. Mul on kodus ka üks igiammu Kaubamajast ostetud mantli puhastamise hari, samuti kuskilt suvalisest supermarketist ostetud kleepuv rull – kõik ajavad asja ära.

Ihuhoolduslapi tellisin kunagi meigieemalduslapi pähe – ei teadnud, et tegu on eri asjadega. Noh, see võttis meigi maha küll, nii et polnud probleemi 😀 Ma puhastan nägu õhtuti Joiki näopuhastusõliga ning kuna ma olen lugenud netist sellise puhastamise puhul soovitust asetada näole pärast selle õliga sisse hõõrumist võimalikult kuumas vees niisutatud lapp, et kuum aur saaks poore avada, siis just seda olengi teinud – selleks on ihuhoolduslapp just parajalt suur.

Aga nüüd sain hiljuti päris õige meigieemalduslapi ja olen sellest absoluutses vaimustuses. See on pisike ja sametine ja eemaldab igasuguse meigi nii kiirelt ja mõnusalt! Ja sooja vee all loputades ei jää vähemalt minu ripsmetušist isegi plekke.

Teine asi, millest tihti rõõmu tunnen, on juukseturban. No olgem ausad, ilmselt igasugune turban teeks mind rõõmsaks – lihtsalt hea mugav on, kui see on nööbi ja aasaga kindlalt kinnitatud, tavalisest rätikust keeratud turban kukub juuste ümbert ära, kui ennast rohkem kallutan. Norwexi oma on mikrokiust, mis peaks puuvillast efektiivsemalt juustest vett välja imema – mul on lühikesed juuksed ja pesen neid alati hommikuti, nii et on hea, kui need enne välja minemist võimalikult ära kuivavad. Olen väga rahul 🙂

Ühesõnaga… Mulle Norwexi tooted väga meeldivad – teevad oma tööd hästi ja on väga vastupidavad. Kindlasti leidub ka muudel tootjatel samaväärseid alternatiive, aga ma ausalt ei viitsi neid mööda poode taga otsida 🙂 Ma olen tegelikult hästi mugav inimene ja kataloogimajandus mulle selles mõttes väga sobib – vaatan igakuiselt sooduspakkumised üle ja kui on raha ning tuju, siis tellin midagi vajalikku. Hinnad pole kõige odavamad, pole ka kõige hullemad… Enamikul asjadel vähemalt, no mopikomplekti puhul ma muidugi natuke virisesin, aga tellisin ikka 😀

Nii et kui minuga võttis hiljuti ühendust Norwexi konsultant Kristi, kes on mu blogi ikka vahetevahel kommenteerinud, ja pakkus, et ma võiksin oma blogis mõne Norwexi toote välja loosida, olin suurima rõõmuga nõus. Nii nüüd ongi, et minu käes ootab uut omanikku komplekt üldpuhastuslapist ning klaasipuhastuslapist – et teha õnnelikuks veel keegi peale minu, kes on siiani akende pesemist vihanud.

Osalemiseks pole vaja teha muud, kui jätta oma kommentaar – kirjutage, kas olete juba mõnd Norwexi toodet kasutanud, millised on teie lemmikud. Või kui pole, siis millised tooted teis kõige rohkem huvi äratavad. Aega on kommenteerimiseks ligi nädal, pühapäeva õhtul loosin kompekti välja.

Mis te kommentaaris oma nimeks panete, see pole mulle oluline – oluline on meiliaadress, mida te ka päriselt kasutate, et ma saaks hiljem võitjaga ühendust võtta.

Kristi arvas alguses, et loosimises osalemise tingimus võiks olla tema FB lehe laikimine. Mina arvasin, et kõigil mu lugejatel ei pruugi FB-d ollagi ja pigem võiks teha nii, et FB olgu valikuline võimalus neile, kes seda aktiivselt kasutavad, Kristile edastan aga kõigi loosimises osalejate meiliaadressid, kuhu ta saab edaspidi sooduspakkumisi saata. Ta elab Harjumaal, saadab tooteid üle Eesti ning alates €20 on tellimused postikuluta. Ühesõnaga – kui te seekord ei võida või tahate ehk ka muid tooteid katsetada, siis on teil edaspidi olemas konsultant, kelle käest tellida. Win-win!

Nii et kribage aga usinasti kommentaare!

49 thoughts on “Kes tahab Norwexi imelist aknapuhastuslappi?”

  1. Tere!

    Mina polnud seni Norvexi toodetest midagi kuulnud, aga tänu sellele postitusele tekkis nüüd huvi

  2. Oi kui tore!
    Norwexist kuulsin üle aasta tagasi.. kahtlustan et sinu blogist lugesingi ja uurisin ise. Seejärel leidsin kodust lausa mõned norwexi lapid/rätid, mis olid elukaaslase ema poolt enne minu aega korterisse tulnud.
    Ise olen tellinud köögilappe, kaks erinevat on, aga ma täpselt ei mäleta neid nimesid, klaasipuhastus lapp (ülihea), juukseturban, millega olen rahul, aga kuna mul neid juukseid jagub tunduvalt rohkem kui keskmisel eesti naisel, siis paraku ma neid väga kuivaks ikka ei saa, aga no üldjuhul tilkuma ka ei jää. Ja siis on vist meigieemalduslapid .. aga nüüd jäingi kahtlema, et äkki on hoopis ihuhooldus .. pean kontrollima. Pole väga kasutanud veel, kodust eemal olles, on alati kotis.
    Mina olen rahul. Pole ammu ise midagi tellinud, sain muidu pakkumisi meilile, aga pakkuja on kuskile kadunud. 🙂

  3. Norwex on minu lemmiktoode! Kui ma oma koju kolin, siis kindlasti saadan oma tellimuse just neile! Tellisin ca 3 aastat tagasi kui silmaoperatsioonil käisin endale Norwexi meigieemalduslapi. Silmaoperatsioon oli suur lüke leidmaks meigieemaldusvahendit, mis ei oleks järjekordne õline vedelik ning sel moel keemiline. Ökotooted mida kasutasin, ei aidanud teinekord effektiiselt ning jätsid ikka õlise kihi silmadele. Sattusin Norwexi lapile peale ökofoorumis ning otsustasin prooviks tellida. Kasutan neid ilmselt igavesti, sest nad on lihtsalt imelised! Esimese hooga ei tahtnud üldse ära harjuda aga nüüd ei kujutaks ettegi, et peale vee ja lapi mingeid vedelikke veel kasutama peaksin! Norwexi puhul piisab käele kannatavast soojast veest ning ongi kõik – saan lahti isegi veekindlast ripsmetušhist mis on teinekord paras pane in the ass. Imeline! Kõige lahedam on see, et üks lapp kestab (minul isiklikult) 1.5 aastat. Seepärast saigi alles hiljuti uus laar tellitud. Kusjuures lappi saab peale oma algset otstarvet ju ideaalselt edasi kasutada mõneks muuks tööks, sest on vastupidav ja tõeliselt mõnus!

    Pikk jutt aga mis teha kui toode nii väga meeldib. PS! Alles hiljuti astus kerget Norwexi usku ka mu ema, kes soetas esimesed lapid kööki!

  4. Norwexi toodetest olen kuulnud, huvi on ka olnud, aga seni pole veel midagi soetanud. Minu mäletamist mööda tekkis esimest korda soov endalegi nimetatud firma tooteid muretseda just pärast Sinu teemakohase blogipostituse lugemist. Põhihuvi ongi just olnud aknapesemist hõlbustava lapi vastu.

  5. Ma pean ütlema, et mul ei mitte ühtegi sellist asja kodus!
    Olen küll siit ja sealt kuulnud nendest imelappidest, ja oleks kohe täitsa huvitav katsetada, kas need on ikka nii ägedad nagu reklaamitakse. Eriti tahaksin seda aknapesulappi proovida, sest mul on 8 suurt maast laeni akent ning siiani olen neid ikka vanakooli vahenditega pesnud.
    Nii et osalen rõõmuga loosimises 🙂

  6. Mulle pole ka kahjuks veel ühtegi Norwexi toodet pihku sattunud, aga olen järjest rohkem ja rohkem sellest uurima hakanud ja kui kunagi rahakott võimaldab, siis kindlasti ka tellin sealt midagi 🙂

  7. Heh, ma just mõtlesin, et peab selle aknapesu lõpuks ette võtma ja kui oleks mingi mugav abimees siis läheks see ka lihtsamini, hea meelega katsetaks 🙂

  8. Endal ühtki toodet enam alles pole, olen kõik kolimiste käigus emale andnud. Kuulsin Norwexist kunagi äkki PK foorumis? Sealses ökoteemas rääkisime vist nendest ja siis ostsid Sina ja siis Morme ja kiitsite kõik… No loomulikult – kuidas minagi siis ilma sain 😀

    Aknapesulappi oleks praegu küll väga vaja! Uues kodus on aknapinda palju ning igasugune räige keemia on välistatud ning ökotooted ei toimi väga hästi. Oleks väga vahva küll, kui mõnelt loosimiselt midagi võidaks. Ja veel midagi sellist, mida muidu ka ostaks! 🙂

  9. Norwexit kasutanud pole aga mikrokiudlappi küll. Minu arvates ka ülimad tooted ja see aknapesulapp on parim.

  10. Ma olen nüüd juba mitmest blogist kiidusõnu kuulnud ja muidugi on mul HÄDASTI vaja neid imevahendeid. Niiet loosiõnn naeratagu nüüd mulle 🙂

  11. Ma pole veel Norwexi tooteid proovinud, kuid kiitvad kommentaarid tekitavad väga suurt huvi. Kindlasti tahaks proovida üldpuhastuslappi ja tegelikult ka klaasipuhastuslappi. Kasulikud asjad kui kodus pisike kasvamas on.

  12. Norwexi juttu lugesin Sinu varasemast postitusest 🙂 juba siis mõtlesin, et peaks katsetama, kuna meil on pool maja klaasist (st maast laeni akendega) ja traditsiooniliste vahenditega mässamine on ikka päris aega nõudev, et tulemus ilma triipudeta/plekkideta jääks. Lisaks pisikesed näpud, mis klaasukse avamisel ikka mütaki vastu akent potsatavad, koera nina ja selja jälg (armastab magada terrassil selg vastu akent)…ühesõnaga põhjusi on palju, et uut toodet katsetada… Tõenäoliselt leiab see toode (kui ikka on nii hää kui kirjeldatud) meie peres (st minu poolt) aktiivset kasutust ning kuna minu tutvusringkonnas ja naabruskonnas on teisigi suurte aknapindadega elamisi – siis ka seal. … kas loosiõnn ka naeratab … siiani pole mul loosimises vedanud, kuid ükskord võiks ikka esimene kord olla 🙂

  13. Mina lugesin ka Norwexist vist Sinu blogist, tol hetkel panin lihtsalt kõrva taha ja ei pööranud rohkem tähelepanu sellele.
    Aga nüüd, kui mul on kodus pisipreili, kelle tulekuga enamus kodukeemiast lihtsalt seisma jäi ja kasutust ei leidnud, tunnen ma tõsist puudust võimalusest ilma kemikaalideta kodu puhtana hoida. Eriti hull on klaasid ja peeglid – meil on näiteks telekaalusel klaasist plaat, kust siis vahelduva eduga leian näpujälgi ja tatiridasid, samamoodi on ära musitatud rõduuks, kust see valguse käes eriti rõvedalt välja paistab. Ja kui laps vannis käib, siis on millegipärast alati ka peegel pritsmeid täis (ometi kõigi füüsikaseaduste kohaselt ei tohiks vesi SINNA küll sattuda eks..).
    Igaljuhul tahaks hea meelega proovida neid lappe, põranda puhastamiseks (puitparkett) ei ole ka leidnud veel midagi väga head – ehk kui klaasipuhastuslapp oleks nii hea, nagu kõik räägivad, siis telliks ka teisi asju endale koju..

  14. mina tahaks lihtsalt proovida. pole ühelegi esitlusele sattunud aga palju kiitvaid sõnu olen lugenud. kuna päris kallis kraam, siis enne tahaks näpuga katsuda ja proovida ning alles siis osta. ja kui 1 toode juba mulle meeldib, siis on kerge ka järgmine ja ülejärgmine soetada aga just, vaja on tee lahti teha.
    ning akende pesemist ma vihkan, ilmselt on meil liiga palju aknaid ning siis kui kõik normaalsed inimesed pesevad, siis meil männid õitsevad ja pesemine on mõttetu ja pärast kui kõik muu on juba koristatud, siis ei saa akende teemal kuidagi joonele, sest siis on juba vaja aias toimetada jm teha

  15. Norwexit kasutanud pole, aga kõlab imeliselt. Aknad on ka kole räpased, nii et ootan ärevusega loosimise tulemusi! 🙂

  16. Mul on üks köögilapp (vist nimetetakse nii), ostsin Keskkonnamessilt nende boksist. Aknad on pesemata…

  17. Toodetest lugesin esmalt Marina blogist 🙂 Seepeale laikisin ka FB lehekülge ja uudisvoos on mul pakkumised nüüd täidsa olemas, aga tellinud ega proovinud ei ole midagi. Huvi tekitas see meigieemalduslapp nt ja muidugi – aknalapp. Igakevadine-suvine asi on see, et aknad on mingit kollast õietolmu täis ja no ei meeldi mulle see küürimine. Tahaks ju ikka lihtsamalt 🙂

  18. Kasutanud pole, aga uusi häid asju, mis majapidamistööd lihtsamaks teevad, prooviks ikka hea meelega 😀

  19. Kõlab natuke uskumatult, et ühel firmal on nii palju imelappe, mis kõik toimivad suurepäraselt. Ei usu enne, kui saan oma käega katsetada 😉

  20. Mina ka rõõmuga osaleks loosis. Kuulnud Olen nendest ämmalt, ta ka suur fänn.
    Üldpuhastust Lapp tundub proovimist väärt olema 🙂

  21. Mina olen ainult häid sõnu kuulnud sellest klaasipuhastuslapist ja ausalt öeldes tekkis juba sportlik huvi, et kas tõesti siis nii hästi töötab 🙂

  22. Mina olen koristamises ka vilets ja seetõttu hea meelega prooviks neid. Tegelikult pakub huvi just see meigieemalduslapp.

  23. Mina kuulsin/lugesin esimest korda nendest imeasjadest sinu blogist ja üsna hiljuti kirjutas nendest ka Marina. Nii et huvi on suur ja kui nüüd saaks neid ka võita, oleks ju eriti meeldiv.
    Arvan, et kõige rohkem huvitab mind kõik, mis aknapesuga seotud, kuna meie maja aknaid on veidi nurkas seisus ja nende puhtaks saamine on paras vägitükk.
    Samas, kõik, mis koristamist lihtsustab, meeldib mulle väga 🙂

  24. Sinu ja Marina blogist lugesin esimest korda sellest imevidinast. Ja kuna mul on mõni aken – khm-khm – mitu aastat pesemata, siis “hädasti oleks vaja”, nagu Herz ütleb 🙂 Mul käib aknast lahti ka ainult üks pool, mistõttu ma lükkangi pesu edasi, sest mõte seal maa ja taeva vahel ohtlikult kõõlumisest ei motiveeri eriti. Oleks väga hea, kui saaks siuh-säuh puhtaks tõmmata ega peaks pikalt küünitama. (FBd mul pole.)

  25. Mina avastasin samuti enda jaoks Norwexi tooted läbi blogide, eelnevalt lugesin arvustused läbi nii Sinu kui Marina blogist, olen Teie mõlemaga koristamise suhtes sarnane “hull”.
    Minul siis olemas aknapesulapp, üldpuhastuslapp, spirinett, spirisponge, lõhnade eemaldi, nõudepesuvahend.
    Teate, see aknapesulapp ongi imeasi, päriselt. Pritsid pudelist pisut vett peeglile/aknale, puhastad- poleerid ja läigib, ei ühtegi triipu! Olen seda masinas pesnud, kuid lapp nagu uus. Teist oleks veel vaja, seda auto tarbeks:)
    Üldpuhastuslapp on eriline kuna sisaldab hõbedaioone, mistõttu see lapp ei haise never! Seisis kaks päeva nutsakus NIISKENA(!), no ei haise. Samuti- pritsid ainult vett, nühid pisut ja klaar, ei mingeid triipe, ebemeid, samuti olen seda pesnud ohtralt. Ma olen väga skeptiline inimene, kuid nende toodetega on nii et kui ise ei proovi siis ei pruugigi uskuda. Neil ka 100% rahuolu garantii, pole rahul- võtad ühendust. Igakuiselt on palju tooteid soodukas, st täishinnaga ei peagi miskit ostma, küll üks või teine taas soodukas.
    Kõige parem asi mis minuga juhtus, oli spirineti ost. See on selline veniv roostevabast meditsiinilisest terasest nuustik (katsudes mega pehme). Sellega sain puhtaks oma segistid, meil meeletult kas lubja/rauarikas vesi. Seda tohib kasutada ainult veega, aga see EI RIKU PINDA! Kuna armastan puhtus, olin jutuubist ära vaadanud mitmeid videosid kuidas saada puhtaks see maailmakõigekoledam dushikabiini klaas, öak. Ostsin Cifi, Cillit Bangi jne, valasin äädikat, ei midagi. Siis võtsin selle nuustiku, 10 minutiga oli terve kabiin nii puhas kui see never polnud olnud. Päris ausalt! Miks ma seda nii vaimustatult räägin on tõsiasi et ma olen selle paha klaasiga aastaid jamanud, kuid suhteliselt tulutult! Best ever!
    Mul ka kodus palju kaubandusest pärit üld.puh.lappse (mikrokiust), kuid peale pesu need ei toimi st ei küüri, kannavad mustust laiali. Kuna olen nende Norwexi toodete kohta eelnevalt palju uurinud, siis nipp on sellest et Norwexi mikrokiudlapis olevad kiud on 200x õhemad kui juuksekarv, sellist kaubanduses pole. See lapp korjab mustuse, kinnitab selle, mitte ei kanna laiali.
    Spirisponge puhstab teflonkattega materjalid eduliselt.
    Viskasin minema Fairy, kasutan nüüd nende nõudepesuvahendit, see on nii värske lõhnaga ja kätele hea.
    Ühesõnaga kui ostad mõne asja, ostad ka teise. Need lapid kestavad aastaid, seega tasub see end kiirelt ära. Lisaks tasuks keemiavaba elu (minu jaoks see oluline, kuna mul kaks väikest last). Sai pikk jutt, kuid ma ei uskunud paar kuud tagasi ka et ma nii vaimustuses võiks olla.
    Veel enam olen üllatunud, et ma sellest varem mitte kunagi kuulnud polnud. Siinkohal tänan Tikriblogi tutvustuse eest!
    Soovin samuti osaleda loosis, et saada endale antud komplekt!

  26. Mul on olemas üldpuhastuslapp, mopikomplekt ja klaasipuhastuslapp. Viimasega olen küll hädas, sest ta ei tee klaase enam puhtaks :S jätab just kaasile sellised koledad triibud, et ma olen jälle ajaleheusku hakanud. Ilmselt peaks ma midagi selle lapiga ette võtma.. nt pesema ära vist korralikult ja ehk siis töötaks jälle. Ma olen nimelt suht kehv lapide hooldaja 🙁

  27. Hmm, kuna olen just kolimas 2 aknaga korterist 7 topeltraamidega aknaga korterisse, siis on üks minu peamisi hirme see, et kuidas ma akende pesemisega küll toime tulen. Naljakal kombel mõtesin just paar päeva tagasi, et Tikker kunagi kirjutas mingist imevidinast ja peaks uurima, mis see oli ja kust saab…

  28. Mina kuulsin neist lappidest mõned nädalad tagasi Marina blogist, kuid siiani endale osta jõudnud pole. Klaasipuhastuslapist rääkis ka tema vaid ülistavaid sõnu, seda oleks mul hädasti vaja.
    Huvitava abimehena tunduvad ka tolmukinnas, turban ja sportimise saunalina kuluks ka hädasti ära – võtab nii vähe ruumi kuid oma tööd teeb hästi!

    Hoian omale pöialt, et võidaksin! 🙂

  29. Tore näha, et loosis osalemine nii aktiivne on ning paljudel juba positiivseid kogemusi Norwexi toodetega on. Tooted on tõesti head ning mina isiklikult ei kujutaks koristamist ilma nendeta enam ettegi. Või nt meigi maha võtmist 🙂

    Mrs G – kui lapp enam üldse ei tööta, siis proovi nii, et vala sellele keeva vett peale, mina lisan ka suts Norwexi nõudepesuvahendit ja siis loputa lapp puulusika vms abil seal kuumas vees korralikult läbi. Nii avaneb mikrokiud uuesti. Kui on hooldusega täiesti ära rikutud lapp, siis ei pruugi aidata aga oma köögilapid olen kõik sellise hooldusega taas nagu uueks saanud.

    Mikrokiudlappide hooldusel on oluline silmas pidada, et nende pesul ei tohiks kasutada pesupehmendeid ning -valgendeid sisaldavaid pesuaineid. Lollikindlam valik on muidugi pesta Norwexi nõudepesuvahendi või pesupulbriga. Masinas võib neid lappe pesta 90 kraadiga aga oluline on meeldes pidada, et mikrokiudlappe ei tohiks pesta koos muu pesuga (eriti puuvillasega), kuna puuvillakiud ummistavad mikrokiu ära.

    Head loosiõnne,
    Kristi

  30. Ma ei ole midagi kasutanud, Kuulnud olen küll, ilmselt ökofoorumist kunagi, aga ma ei ole üldse eriline asjade tellija. Tikri kirjutatud asjadest tunduvad huvitavad nõusepesuvõrk, lapp puuviljapesemiseks ja tolmukinnas. Aga tolmulappi ja klaasipuhastuslappi tahaks ka proovida, et kas siis on paremad võrreldes nendega, mida tavapoes müüakse.

  31. Mul olemas klaasipuhastuslapp ainult, juba viis aastat. Ega ei kujuta küll enam ette, kuidas ma enne seda üldse aknad puhtaks sain. Suur huvi oleks aga proovida ka teisi asju, tolmukinda kohta olen kolleegidelt kiitvaid sõnu kuulnud.

  32. Lugesin ka nende toodete kohta siit Tkriblogist kunagi, aga siis läks ikkagi meelest otsida, et kust saab. Akende pesuks kuluks see imevahend väga ära, mul on klaasid pidevalt näpujälgi täis. Äkki veab ja võidan ja kui ei võidagi, siis saan nüüd kontaktid ikkagi ja info asjade kohta.

  33. päikesejänku

    Tahaks öelda: pick me, pick me! 😀 Tegelikult lugedes Tikri juttu sellest, et ta ei sallinud kunagi aknaid pesta ja tolmu tõmbamine oli tüütu – noh, siin on kirjeldus minust. 🙂 Seega tahaks küll proovida neid vahendeid, kui avaneb võimalus.

  34. Ei ole kahjuks ühtegi Norwexi toodet kasutanud, aga nüüd tekkis väga suur huvi. Ootan rõõmuga meilile sooduspakkumisi :). Ja aknapesu on minu jaoks kohutav ettevõtmine, äkki ülal mainitud tootega muutuks klaasipesu naudinguks.

  35. Norwexist olen siiani ainult kuulnud. Elamises on kaheksa suurt akent ja olen huvitatud eelkõige lapist mis selle töö kergemaks teeks!

  36. Ma ühtegi toodet kasutanud ei ole aga kiidusõnu olen kuulnud küll. Hea meelega prooviks neid imelappe isegi.

  37. Ma olen suurima rõõmuga nõus end Norwexi “võrku” heitma. Siiani ei teadnud ma sellest lihtsalt midagi. Selline põhjalikult oma kogemusi kirjeldav reklaam mõjub mulle küll väga hästi. Lugesin ka lingitud postitusi. No ja veendusin, et soovin kindlasti loosimises osaleda. Mõnusat õhtut soovides, blogi regulaarne lugeja, autorile täiesti võõras inimene.

  38. Kuulnud ähmaselt nagu oleks (siitsamast blogist?), aga ühtegi selle firma toodet ette juhtunud küll ei ole… Ehk et siis loodan loosiõnnele:)

  39. Pingback: Palju õnne, Glacier! » Tikri Päevaraamat

  40. Pingback: #68 Norwex | rohelise südamega tüdruk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top