May 182005
 

Kui kehamaalingute võistlus Tartu Postimehe kevadpäevade kokkuvõttest täiesti välja jäeti, olime võrdlemisi nördinud, aga leppisime asjaga – mis siis ikka. SEE ei tulnud pähegi, et materjali kunagi hiljem kasutada võiks. Nagu välja tuli, saime oma tagaküljeloo pool kuud hiljem siiski kätte. Kusjuures küsitav on see, kas keegi meist seda märganudki oleks, kui võistlusel osalenud inglinoormees poleks mulle reiti kirjutanud ja sellest teada andnud – kui hästi järgi mõelda, ei tea ma sedagi, kust ta mu reidi kasutajat teadis…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.