Nov 232005
 

pilt.ee on üks ütlemata tore koht, kas pole? Aga ma pole viitsinud seal suve lõpust saati miskit teha. Täna siis tuli TUJU. Tuju tuleb teatavasti alati siis, kui peaks miskit asjalikku tegema – sedakorda siis ema raamatupidamist. Aga noh, laupäevani veel aega on, jõuab ;)

pilt.ee-l on teatavasti ka tore komme mingi osa pilte mingi aja pärast nähtamatuteks muuta – thumbnaili näitab, suurelt mitte. Ja mina olen vist ainus hull, kes viitsib kõiki oma albumeid aeg-ajalt läbi vaadata, et need ebardid kustutada ja uuesti üles panna. Mis veel hullem – alati oma õigesse kohta, ma olen ju kronoloogiahull. Ei ole oluline, et pilte on albumis 200 ja ülespandava pildi järjekorranumber on 6. Mina lihtsalt klõpsin, kuni see õiges kohas on.

Jah, ma olen hull. Ma tean.

Ega ma praegu kaugemale ei jõudnudki, kui oma lõpetamiseni, aga senini on tulemus hea – kõigest üks pilt!

Ja nüüd magama…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.