Jan 102006
 
“Tegin oma margi jõulupeol totaalselt täis. Kuidas sellest jamast välja tulla?”

Et hoida ära kuulujutte ja oma nahka päästa, ära peida pead jaanalinnu kombel liiva alla, justkui poleks midagi juhtunud. Vastasel juhul jääb kolleegidele meelde vaid see, et sa nõmeda teoga hakkama said. Vabanda esimesel võimalusel kõigi eest, keda su kohatu käitumine otseselt puudutas (näiteks kui kellelegi mitte just kõige siivsamal moel külge lõid), mõjukate kolleegide, nagu ülemus, ees aga kindlasti. Ja luba, et rohkem sa selliseid piinlikke intsidente ei korralda.

No further comments

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.