Aug 132006
 

Mul oli täna igav. Vaatasin järjest läbi oma Orkuti sõbralisti, et näha, kas kellelgi on blogi. Teate, kui huvitav on sõprade, tuttavate, vähemtuttavate ja vahel ka päris võõraste blogisid lugeda. Ei jõudnud listiga poole pealegi, aga sain mingi viis aadressi ikka.

Millalgi hiljem tuli mulle meelde, et pole juba mitu head aega lugenud Stygi blogi. Kes on Styg? Teadsin temast vaid nii palju, kui olin lugenud tema postitusi Delfi naisteka foorumist ja tema blogi, mille keegi usin Delfi foorumlane oli välja uurinud. Delfi foorum on üldiselt suht p*rses koht, kus rohkem lahmitakse ja harva, kui sealt mõni nimi meelde jääb, aga Styg on jäänud ja Styg on äge. Tema blogi on ka äge.

Täna ma siis lugesin seda. Ja avastasin, kui võluv on blogivõrgustik.

Tema blogi juurest oli link Maali blogi juurde. Maalit ma reaalselt ei tunnegi, aga nimi ja nägu on aastaid tuttavad, ta oli selle aasta pride‘i pressiesindaja ja ma nägin teda eile õhtul juhtumisi GLIKis.

Maali blogi juurest leidsin lingi Ruudu blogi juurde. Ruudu on Mardi… Khm… Silmarõõm? Mart on Lepa sõber. Leppa olen siin korduvalt maininud ;)

Ruudu blogi juurest leidsin lingi Daki blogi juurde. Daki oli meie kursavanem. Nüüd vaatasin, et Maali blogi juures on ka tegelikult Daki blogi link olemas.

Aga mis kõike tähtsam – Maali blogi juures oli link ka Stygi blogi juurde ja tema PÄRISnimega. Ja kuna see on suhteliselt ebatavaline nimi, leidsin ma ta selle järgi ka Orkutist üles. Nüüd tean ma Stygi päris nime ja seda, milline ta välja näeb.

Kõlab täitsa perversselt. Mul pole selle infoga absoluutselt mitte midagi peale hakata. Aga äge on, sest ta on lihtsalt nii huvitav persoon.

Arvatavasti ei räägi ma temaga kunagi. Või tegelikult mitte. Eesti on nii väike ja nüüd ma tean, milline ta välja näeb. Kui ma teda kunagi nägema juhtun, siis ütlen talle, et ta on äge!

PS. Eile võtsime Lepaga Muraka Varblasele kaasa ja jootsime ta täis. Lepp arvab, et temast võib veel asja saada :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.