Aug 232006
 

Üldiselt jätab poliitika mind külmaks, aga pronksvärdja situatsioon on juba nii kaua päevakorral olnud, et tundsin ka vajadust midagi öelda. Kommentaariks Delfi artiklile “Punaveteranid leidsid endale uue pronksmehe“. Nimelt seda:

sureks juba ükskord maha kõik need punaveteranid ja “lihtsad inimesed, kes võitlesid venemaa eest ja kaotasid lähedasi”. pronksvärdjas üles sulatada ja kõigile umbkeelsetele tibladele sundkorras ühe otsa pilet venemaale.

normaalsed venelased, kes te arvate, et eesti on teie kodumaa, KES TE RÄÄGITE EESTI KEELT ja ei tunne vajadust pronksvärdja juurde lilli viia, palun elage eestis edasi – teie vastu pole mul absoluutselt mitte midagi.

Sick’n’tired of this. Raisake aga edasi maksumaksja raha.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.