Oct 112006
 

Unetus. Kümme minutit tagasi lõppenud vestlus Ruuduga, kus ma jõudsin selleni, et kuigi enamik inimesi on definitely s*tapead, meeldub mulle olla naiivne ja arvata, et mina ja mind ümbritsevad inimesed on tegelikult head.

Katkend Daki blogist, mis nende mõtetega hästi kokku läheb:

Üldiselt olen ma väga naiivne inimene. Mitte sellepärast, et ma oleks rumal või midagi (ennast kiitmast), aga mulle lihtsalt meeldib uskuda, mida inimesed mulle räägivad. Ja mulle meeldib uskuda, et maailm on ilus ja hea, et vandenõud on väljamõeldised ja et paljud asjad on tegelikult tervisele kahjutud, kuigi räägitakse teistmoodi. Ja mulle meeldib uskuda, et keskmine mees ei löö oma naist, võtab teda kui võrdset ja naise rasedusest kuuldes ei saada teda kliinikusse aborti tegema, vaid on rõõmus ja toetav.
/—/
Ja muidugi on veel see asi ka, et ma vaimustun asjadest-inimestest õudselt kergesti. Kõike võtan väga kergelt hinge, no lihtsalt olen selline, mis teha.

Miks tundub nii tihti, et sinu kõige paremad mõtted on keegi teine juba kirja pannud?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.