Oct 112006
 
  • Ma peaks definitely otsima töö, kus mulle rohkem makstakse, et mul oleks raha, mida maha juua (järelduseni jõutud pärast kaht siidrit Pipsiga, kolmandat Marisega Levikas ja nukra tõdemuseni, et justolipalgapäevagarahaonikkajubevähe)
  • Ma peaks definitely kolima vanalinna. Või siis Tartusse (järelduseni jõutud pärast järeldust, et Levikas/Krahl/jmt asuvad just nimelt vanalinnas ning Tartu tundub olevat minu jaoks Alati Hea Asja Linn)
  • Mingil määramata põhjusel valutab mu parema käe pöidla ja nimetissõrme vaheline osa (mõni arstiteaduse tudeng leiaks sellele lohisevale terminile kindlasti ilusa lühikese ladinakeelse nimetuse), kui ma pöialt liigutan. Kummaline.
  • Mingil määramata põhjusel on kadunud minu müts. Kui keegi teist tuvastab kuskil musta mütsi valge lõustaga, siis SEE ON MINU OMA ja palun lahkesti tagastada minu kotti, mis asub Mustamäel või tööl või vabalt valitud rentslis.
  • Mingil määramata põhjusel on meie korteris viimastel päevadel järsku jubeväga külm. Tekitab tahtmise emigreeruda. Näiteks Egiptusesse.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.