Dec 042006
 

Ma loodan, et te ei järeldanud mu pühapäevasest postitusest midagi traagilist, see pilt iseloomustab hetkeolukorda tööl, mitte mu eraelus. Aga ma naudin musta huumorit ja mu meelest on see pilt nii geniaalne, et oleks patt seda mitte teiega jagada.

Läksin laupäeval kell üheksa magama, ärkasin pühapäeval kell pool kaksteist ja koristasin ühtejutti öösel kella neljani.

Ma ei usu, et see korter üldse kunagi nii korras olnud on…

Ja väidetavalt katkine telekas, mis aasta aega nurgas seisis, on täiesti töökorras. Halleluuja! Ainult puldil pooled nupud ei tööta. Sellega seoses küsimus, ega kellelgi mõnd JVC pulti üle juhtu olema? Või mõnd universaalset… Jõle tüütu on, kui numbritest esimesed kolm ei tööta, sisse lülitamise, helitugevuse ja kanalivahetuse nupud ka mitte – tundub, et ainsad, mis actually töötavad, on 4-9 ja mute.

Täna siis pakkus mu jõle põneva töökoha jõle põnev ülemus mulle sellise jõle põneva elamuse, et jättis mu ette hoiatamata üksi tööle.

Tramaivõi.

PS. Meil tehti intras geniaalne uuendus – iga töötatud aasta kohta üks tärnike. Tuletab kogu aeg meelde: omg, sa oled siia NII kauaks jäänud, viimane aeg uus töö otsida. Geniaalne, ma ütlen.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.