Tikri jõuluroog

Hmm, mulle tundub, et see ei näe pildil üldse nii hea välja kui ma plaanisin, aga kui pilti juba lubatud sai, siis palun väga 😛

Olen endaga absurdselt rahul – viitsimata välja minna, leiutasin ikkagi jõuluõhtuks söögi, mis on mulle nii iseloomulik (makaronid), aga samas täiesti eriline (aitäh Murakale, kelle jäetud frikadellid loosi läksid, ise ei osta ma neid ilmselt kunagi). Kinnitan, et maitses väga-väga hästi (ja otse loomulikult jõudsin sellest kuhjast ainult pool ära süüa, nii oligi mõeldud – kindlasti läheb õhtu jooksul kõht jälle tühjaks).

Mandariinid ja piparkoogid olid ka väga head. Nüüd on Tikril kõht täis ja süda rahul.

Homme Pärnusse, kõigepealt Marise sünnale ning siis koju, kus saab nagunii seapraadi, verivorsti ja kõike muud head-paremat 😛

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top