Feb 222007
 

Mulle kangesti meeldib see foto… Ilmse(lgel)t on sel midagi tegemist lipsuga.

Annika punus mu harja prantsuse patsi. Homme hommikul vaatame, kas mu enam kui kahtlane soeng näeb ehk lokkis kujul väheke pandavam välja (raske uskuda). Praegu olen küll võrdlemisi koomilise välimusega.

Eile õhtul tuli meelde, et pole ammu Gilmore Girlsi tõmmanud. Ühtlasi võtsin lõpuks ette America’s Next Top Modeli palju kirjutud 7. hooaja ning pärast segaste failinimede ja osade numeratsiooni korrastamist avastasin, et palju kirutud finaalosa on (ilmselt juba üpris ammu) Torrentis olemas.

Ehk siis. Mul on nüüd terve modellide 7. hooaeg olemas (sellest kolm viimast osa vaatamata) ning neli värsket Gilmore Girlsi osa ka.

Palju rõõmu väikestest asjadest.

See pole oluline, et ma ei jõudnud ei eile ega täna midagi vaadata, sest olen lihtsalt liiga väsinud. Isegi mitte ühte osa Nannyt. Asi on halb…

Arvuti ja wifi töötavad siiani nagu nalja.

*sülitab kolm korda üle vasaku õla ja viib läpaka siiski ülehomme läbivaatusele*

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.