Mar 092007
 

Et siis Rootsist.

Üldiselt oli kruiis mõttetu nagu ikka. Ma olen lihtsalt nii palju kordi Rootsis käinud, kruiisidel ja muidu, et üks päev võrdlemisi jaheda ilmaga sombuses Stockholmis ei tekita enam erilisi emotsioone. Seda enam, et Eestis oli samal ajal kolm korda ilusam ilm.

Aga muidugi oli tore õekest näha ja nii edasi. Et selles mõttes läks asja ette.

Tegija olen sellepärast, et suutsin unustada maha enamik asju, mis õele viima pidin. Oriflame’i nänn nt, mille talle juba ammu tellisin ja spetsiaalselt laua peal hoidsin kogu aeg, et jumala eest maha ei unustaks. Ja kartulivahvleid pidin ostma ja… Aga kuna kolmapäeval alles hommikul koju jõudsin, läks kuradi kiireks ja… Oijah. Nüüd tuleb leida keegi, kes võimalikult varsti Rootsi läheks. Anyone?

Märkimist väärt on ehk see, et lõunastasin Mongoolia restoranis… Väga hea oli, aga oleks ilmselt veel parem olnud, kui kõht oleks jõudnud pärast rikkalikku laeva hommikusööki ja vastlakuklit ning lattet uuesti tühjaks minna. Aga tore ikkagi, eks.

Ja siis veel seda, et ma katsetasin eile esimest korda elus epilaatorit. Senini pole julgenud, sest töötav epilaator nägi niivõrd verejanuline välja ja tegi jubekoledat häält. Üle kahe aasta olen sellepärast religioosse pühendumusega kosmeetikut külastanud. Aga Londonis tuleb odavamalt hakkama saada, seega… Noh, ma olen jube rahul, ütleme nii. Epilaator ruulib. Ja ma ei pidanud ennast isegi täis jooma :D (seda soovitatakse, vähem valus ja nii)

Kui täna kolmest tööle jõudsin, suruti kohe veinitass pihku. Avel oli nimelt eile sünnipäev. Pudel kästi tühjaks juua, nii ma siis tinistan siin vaikselt ja noh… Päris kaine enam pole. Aga kliente ka eriti pole, nii et mina vahet ei näe. Ülemused ei pidavat mu blogi lugeda viitsima – ma loodan, et see tõesti nii on. IRW.

Ei, tegelt on kõik jumala viisakas. Lihtsalt väikse veiniauruga. Aga reede õhtul võib, eks. Vähemalt siis, kui tegemist on sünnipäevaga.

Ma kunagi (loe: õhtul või homme) räägin teile pikemalt tänasest silmaarstil… Või noh, tegelikult lihtsalt prillipoes käigust. See on lihtsalt nii hea kogemus, et tahab eraldi sissekannet ja ma praegu ei viitsi.

Palgapäev on. Ilus.

(Vabandan, kui tekst ei ole kõige ilukirjanduslikum. Vein, noh)

  2 Responses to “Ma olen tegija”

  1. MUAH MUAH MUAH veiniselt Iiriselt, kelle mõtted uitasid veidi lahkumispeole tagasi. :D

  2. urrrrrrrr! ned oriflame asjad ja kartulivahvlid ei old just köige tähtsamad…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.