Mar 162007
 

Vihjeks kellelegi. Mul oleks ühte lahkumiskinki vaja. Uut vooluadapterit ruuterile. 5,5V (oli vist?) ja teises otsas on selline pisike ümmargune junn. Praegune on nii p*rses, et ma imestan, et mul üldse veel mingi wifi on.

Oli blond jutt, jah? Ma arvan küll. Aga äkki kellelgi vedeleb kuskil. Mul pole aega ega energiat mõeldagi, kust seda saada võiks.

Note to self: Iirisele tuleb ka üks pikendusjuhe viia.

Üldse peaks kirjutama sissekande kõigist asjadest, mis enne äraminekut veel korda ajada tuleb, aga ma ei viitsi sellele mõelda, samas süümepiinad närivad ja kõik asjad tulevad järjest viieks minutiks meelde, et siis jälle ununeda. Homme ehk…

  2 Responses to “Enne, kui ma jälle unustan”

  1. Ma tean seda tunnet. :D Ja ma ei kadesta sind, hehee.

  2. ahnii. a kui veel tuleb kingimõtteid, lao lagedale. Sest kuule, sa lähed kauaks reisile, sinna peaks ju olema igasugu stuffi vaja – ja nüüd on see koht, kus oma sõpru ära kasutada :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.