Mar 182007
 

Et noh. Kuivõrd nädal tagasi välja valitud ilus punane paraja suuruse ja normaalse hinnaga kohver, mida eile rõõmsalt Kaubamajja ostma läksin, oli ära ostetud, kolistasin täna erinevates Tallinna kaubanduskeskustes ja otsisin sellele väärilist alternatiivi. Tuju oli juba kole s*tt (punane ja seejuures ILUS punane oli mu kinnisidee, kõik ilusad olid kallid ja kõik normaalse hinnaga olid koledad), kui lõpuks Ülemiste teise korruse kotipoest täpselt samasuguse avastasin. Irooniline on muidugi see, et Kaupsist jäi 1199.- maksev kohver ostmata sünnipäevasoodustuse (5% asemel 10%) pärast, Ülemistes maksin aga täishinna 1349.-

Aga mis seal ikka. Vähemalt on olemas. Kõrgust teisel 67 cm ja mahutama peaks 60 liitrit. Maris kiitis heaks. Maris on pool maailma läbi reisinud, tema peaks teadma :P

Tänastest saavutustest veel nii palju, et tellisin ära Euroopa ravikindlustuskaardi (kolm klikki internetis, jõupingutus missugune), sorteerisin ära kolm sahtlitäit asju – prügikasti, Pärnusse, Londonisse ja ära anda – ning varustasin ennast poole aasta beebipillidega. Lisaks varustasin ennast täiesti plaanimatult uue pesukomplektiga. Oi oi, nii see raha kokkuhoidmine käib. Aga mis teha. Kevad :P

Nüüd tuleks kuskilt teada saada, kas Easyjet lubab lennukisse võtta ühe ühiku käsipagasi PLUSS läpakakoti (pidavat olema palju lennanud Muraka ja Annika sõnade järgi kirjutamata reegel) või mitte (Easyjetiga palju lennanud Iirise väitel). Peaks vist lennujaama helistama või midagi.

Ja siis on vaja veel riidekapp ette võtta. Ma absoluutselt ei viitsi sellega tegeleda. Aega veel on… Irw.

Eile ma olin muidu Pipsil ja Markol külas. Jumal tänatud, et mul läpakas kaasas olema juhtus – kuradi ajakirjanikud, pühapäeva hommikul kell kümme söögilaua taga mõlemad oma läpakatega… Mul oleks jõle igav hakanud, ütleme nii :D Aga üldiselt oli chill üle pika aja juttu rääkida ja veini juua nendega.

Täna hommikul ärkasin ma täitsa iseseisvalt pool kümme üles (okei, sellepärast, et miski müstiline asi korraga toksis ja nagises katusel – neil on kodukäija, raudselt!) ja päike paistis ja tuju oli jube hea. Oleks ma paar tundi kauem maganud, oleks juba ärgates sombust taevast vaadanud ja poleks teadnudki, kui ilus hommik oli…

Ühesõnaga produktiivne päev oli. Rahulolu.

  2 Responses to “Kohvrisaaga”

  1. ravikindlustuskaart kaotab sul kehtivuse kuu aega pärast ametlikult töölt lahkumist. kui aga inglismaal jälle ametlikult tööle, siis peaks see vist edasi kehtima. kuid eesti kodanikud peavad end vist kuskile registreerima enne. ma ple viitsinud seda uurida :P

  2. nojah…rootsis sadas omiku lund…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.