Mar 312007
 

Vali jooksurada lähtuvalt sellest, milliseid tulemusi soovid saavutada. Mäest üles ja alla jooksmine tagab pringid tuharalihased, samas kui lihtsalt mäest alla jooksmine tagab trimmis eesmised reielihased.

Lugesin siit

Tegelikult olen ma juba kole kaua aega mõelnud, et peaks trenni tegema. Vähemalt sellest ajast saadik, kui mind vedelates lihastes süüdistati… Aga no mida sa hing teed, kui kaaluprobleemi pole ja sale oled ka ja mugav oled ka ja süüa meeldib ka…

Tegelikult ma pole nüüd päriselt kindel, mis selle postituse mõte oli. Ahjaa. Mägesid tuleks otsida. Siis mu tagumik meeldiks Potsatajale ka (loe siit) :P Sest joosta mulle tegelikult meeldib!

(Hkhmm. Vähem veini tuleks ka juua)

  One Response to “Ha ha haa”

  1. mulle ka meeldib joosta…bussi peale IRW

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.