Apr 302007
 

Põhimõtteliselt… Igav on!

Pidin täna esimest korda päris varahommikul, st 6.15, tööl olema. Ehkki, on’s erilist vahet, 6.15 või 7.15? Vist ikka on. Kell kuus tõusta tundub veidikene inimlikum kui kell viis :D Jäin eile targu koju ega läinud linna peale jooma. Mõtlesin varem magama minna (no päris vara, nii 19-20), aga aeg venis ikka kuidagi üheksani ja siis oli Kayl vaja veel köögis asjatada ja nii ma jäin vist alles enne kümmet magama. Seitse tundi, arvestades seda, et eelmise nelja öö peale sai kokku 20… Vähe!

Tööl oli täna vaikne. Tulin nüüd internetti ja tundub, et siin ei toimu ka mitte midagi – blogisid pole eriti kirjutatud, minu blogi pole kommenteeritud, MSNis ka kedagi pole, kellega rääkida… Esimest korda nende päevade jooksul istun ma pargis ja mõtlen sügavalt, mida veel teha või kas minna üldse koju ära, ehkki läpaka aku pole veel kaugeltki tühi. Võiks ometi uudistesse süveneda lõpuks vms, aga pole seda tuju hetkel.

Küsimus on selles, mida ma kodus teeksin. Raamatut saan lugeda, DVD-de pealt mõnda sarja (loe: Las Vegast) vaadata… Aga kumbki variant ei tundu eriti ahvatlevana.

Iiris on Hispaanias, Swamm on Kanaaridel ja minul on üksik tunne. Tegelikult on siin ju veel mitmeid tuttavaid eestlasi, kellega võiks ühendust võtta, aga… Ei viitsi :) Homme pean jälle varahommikul tööl olema ja kellegagi neist kokku saades läheks asi ilmselt ebakaineks ja see pole üldsegi mitte kasulik.

Pangaarvet pole mul siiani, sest ma pole oma tööandjalt kirja saanud – töö juures olevas arvutis pole Office’it, printerit ka mitte, see on ülemusel kodus, aga tema läpakas on katki… Lubasin hiljemalt esmaspäeval kirja panka ära viia, paraku… Ja mul pole õrna aimugi, millal ülemus oma läpaka korda saab. Oleks pidanud talle äkki enda oma pakkuma.

Tegelikult võiks alati minna ja Lloydsis proovida, Murakas sai sealt endale ilma igasuguste address proofide ja kirjadeta arve. Aga ma andsin juba HSBC-le kõik oma andmed, vastasin tund aega lollidele küsimustele ja ma kardan, et kui ma neile oma kirja ei vii, siis nad hakkavad mind mingi hetk telefoni teel ahistama ja küsima, kuhu ma jäin. Ja üldiselt ma lihtsalt ei viitsi panka minna.

Tööle andsin esialgu Kay pangaarve, et palk ikka neljapäevaks ära tuleks. Kuna meie graafik tehakse pühapäevast laupäevani ja palgapäev on pühapäev (sellest ma küll aru ei saa, kuidas raha kohale jõudmine saab NELI päeva aega võtta), siis peaksin saama raha nelja tööpäeva eest, kokku 29 tundi, £5.35 tunnis… Aga ma ei kujuta ette, palju makse maha läheb, eriti palju ei tohiks minna, kui nii tihti makstakse. Igatahes ootan kannatamatult neljapäeva.

Ok, ma olen nüüd kirjutanud jõle pika sissekande põhimõtteliselt mitte millestki. Parem lõpetan mulisemise – Pips tuli MSNi ja loodetavasti lõbustab mind edasi :P

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.