Jun 152007
 

köögisTahtsin oma eelmist sissekannet eile õhtul täiendada, aga nett võeti enne käest ära, kui jõudsin.

Lisan siis nüüd praegu, et mul on alati olnud nõrkus meeste vastu, kes mulle süüa teevad, isegi kui see seisneb pelmeenide keetmises ja tomati lõikamises :)

Aga täna on mõnus päev olnud. Asjaliku tuju päev. Tööl olin asjalik ja õhtul kodus ka – pesin pesu, võtsin üle pika aja ette tripi normaalsesse toidupoodi (ja naasesin sealt suuuuure kotiga), tegin ISE süüa (seekord ravioole, pelmeenid on ikka paremad!), käisin duši all ning veetsin surmigava ja kohati valuliku (aga oh kui vajaliku) tunnikese epilaatori seltsis.

Ega rohkem polegi midagi öelda (ja ma pole kindel, kui asjalik senine juttki oli) :D lihtsalt seda et… Mul on hea tuju. Ja et ma olen täna jube palju kasulikku teinud, mis tekitab omakord veel head tuju.

Vaatan nüüd Ocean’s Twelve‘i edasi… Sest homme läheme ilmselt Ocean’s Thirteeni vaatama :P

  2 Responses to “Lihtsalt”

  1. Kes on see ilus mees su köögis? ;)

  2. Ja miks ta hoiab nuga valesti käes…? ma ei saa aru… mõttetu mees

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.