Jun 302007
 

Ma suisa tunnen, kuidas minuga praegu manipuleeritakse. Ma ilmselgelt ei hakka sellest siin detailselt kirjutama, see oleks teiste eraelusse sekkumine. Aga mind segatakse sellesse minu tahtest hoolimata aktiivselt ja hetkel pole mul võimalik ignoreerida, kui ma ei taha just midagi kõrvaklappidega kuulama hakata ja see oleks esiteks liiga ilmne ja teiseks… Ma lihtsalt ei viitsi. Nii ma olen siis täiesti sihilikult täiesti tahtmatult pealtkuulajaks telefonikõnele, mis pole üldse minu asi ja mida võiks vabalt teises toas pidada.

Kurat küll.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.