Aug 162007
 

Läbi häda ja viletsuse istun nüüd omaenda maja nurga juures puu all, vihmavari pea kohal, ja nendin sarnaselt Iirisele (loe postituse lõpus olevat editit), et milleks kogu see ving ja otsimine, kui siin on päris hea. Nett, kuniks seda on, on täitsa okei kiirusega ja vihmavari tuleb kasuks nii vihma kui päikese puhul. Loodetavasti saate varsti ka illustratsiooni, kui Iiris ja Pips lähedalasuvast internetikohvikust tagasi jõuavad (seal polnud wifit, seega mina keeldusin jäämast, sest kõik blogi pildid olid läpakas).

Üldiselt ma jutustada eriti ei viitsi (seda enam, et aku hakkab tühjaks saama), seega laskem piltidel eneste eest rääkida ning piirdugem vaid hädavajalike kommentaaridega.

Üleeile Horshamis shopates käisime lõunat söömas ühes väikses Itaalia restoranis:

Muraka vinge auto, mida ta kardab (loe lähemalt siit):

(just tuli meelde, et vaatasime Muraka juures kõige õõvastavamat dokfilmi 5-aastaste missivalimistest ning mul tuli sellega seoses nii palju mõtteid, et need väärivad kohe eraldi posti – mõni teine kord ehk, kui veel meeles ja rohkem aega)

Õhtul istusime Muraka kõrvalmajas asuvas pubis (ja see asub sõna otseses mõttes kõrvalmajas, päris mugav või mis):

Eile oli ilm viisakam kui üleeile, seega mõtlesin Pipsile kohustuslikud vaatamisväärsused ära näidata: Buckingham Palace, Big Ben & Houses of Parliament, Trafalgar Square, Picadilly Circus ja Hyde Park. Ei viitsi seekord enam üles panna turistikaid seeriast mina ja London, näitan teile parem hoopis, milline näeb välja Brixtoni peatänav, mis on nüüd minu igapäevane kodutee (tänud Pipsile, kes pilte viitsis klõpsida):

Ma olen varemgi Buckinghami paleed ignoreerides selle asemel ilusaid lilli pildistanud, seekord tahtsin ise ka peale jääda ja oma uut nunnut punast seelikut demonstreerida :P

MÕNI turistikas ju ikka võib olla kah:

Tegelikult oli plaan Thamesi äärde jooma minna, aga tuul oli nii tugev, et mina hakkasin külma üle vinguma. Seega läksime hoopis Hyde Parki:

Pärast kuue Smirnoff Ice’i ära hävitamist seadsime sammud tagasi Victoria poole, et saada kokku Iirisega, kes tõi meile soojad riided ja puhast Eesti viina. Kõigepealt kustutasime vahepeal tekkinud nälja Victoria KFC-s, kus meile unustati wrapi vahele majoneesi panna (no kui idioodid nad olla saavad?), siis võtsime Pipsi geniaalsel soovitusel kaasa tühjad joogitopsid ning suundusime lähedal asuvasse Sainsbury’sse pealejooki otsima. Selleks osutus veel neli pudelit Smirnoff Ice’i. Aga kuna väljas oli külm ja sadas vihma, siis polnud pikka pidu – istusime Sainsbury kõrval mingi varjus asuva ääre peale ja segasime joogid valmis:

Kuna väljas oli tõesti kolepahakülm, siis läksime jookidega bussi ja sõitsime Picadilly Circusesse, et Reinu pubisse minna. Bussist maha astudes ja paduvihma käest esimese ettejuhtuva varju alla põgenedes avastasime ennast tänavakunstnike summast, kes kalli raha eest turiste üles joonistasid.

Pips leidis, et tema tahab ka endast pilti, aga resoluutse neiuna keeldus ta selle eest üle £10 maksmast (tavaline taks oli £20-30). Ja saigi!

Üle mõistuse suured rinnad sai ka kauba peale. Aga kes selle üle varem kurtnud on? ;)

Pips tulevastele põlvedele üles jäädvustatud, jõudsime lõpuks õnnelikult Reinu pubisse. Jõime Iirisega kohalikku siidrit, mis maitseb nagu kassiku*i, aga mustsõstrasiirupiga segatult on see-eest väga hää:

Pips proovis baaridaami ameti ära:

Reinu ungarlannast kolleeg Dora andis maitsta nende kohalikku brändit Palinkat (tänud sulle, lugeja!). Kammis päris hästi, nagu näete ;)

Seekord saime siis Pipsi koos sildiga pildile:

Mees, kes oli terve õhtu Gipsy Hilli pubis ülemuse sünnipäeva tähistanud ja seal muuhulgas jaanalinnuliha maitsnud, oli sunnitud lõpuks meile linna järele tulema, sest võtmed olid meie käes. Ta jõudis kohale täpselt selleks ajaks, et hakata tagasi minema. aga bussijuht oli nunnu ja võttis meid sealt peale, kust tegelikult ei oleks tohtinud ja me ei pidanudki väsinult ja külmas õiget kohta otsima.

Täna oli pohmakas.

Stay tuned, uued uudised varsti!

  2 Responses to “Pipsi reisipäevik, vol 1”

  1. palinka on ungarlaste jook.

  2. ainult üks jooma käib seal londonis. vuih. võeh. mina korraliku noorhärrana piaaegu ei tunnegi selliseid lakekrantse.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.