Sep 042007
 

Nagu alati, olid netil teised plaanid kui minul. Eile ta näiteks lihtsalt ei töötanud. Täna ei viitsinud sellepärast eriti vara tulla ja nüüd otse loomulikult töötab. Paraku jäi mul vaid 45 vaba minutit, mis kulusid peamiselt vajaliku info otsimisele ja teiste blogide lugemisele.

Praeguse seisuga pean kohe varsti riideid vahetama minema, nii et mingeid romaane te siia kahjuks ei saa, ehkki on nii palju, millest tahaks kirjutada. Ma peaks tõenäoliselt hakkama kodus notepadi kirjutama, et siis netti sattudes jutt lihtsalt siia üles riputada, aga olen proovinud ja no ei istu mulle. Ma kohe kirjutan paremini, kui mul see Bloggeri aken ees lahti on ;)

Homme on vaba päev ja ma ei kavatse kodust välja minna rohkem, kui õhtul Mehega ja siis rolleriga, sest mul lõppeb travel card täna ära ja ma ei kavatsegi juba homme uut osta – seda enam, et metroo streigib ja enamik liine ei sõida.

Ehk siis… Loodame, et neljapäeval pärast tööd on nett korras. Siis saate romaane.

Aga praegu võin lühidalt ja kokkuvõtvalt öelda lihtsalt seda, et ma olen ÕNNELIK. Nii kohutavalt ja põhjapanevalt õnnelik, et endal on ka naljakas.

Elu on ilus.

Ma nüüd lähen tööle.

  2 Responses to “Elumärk”

  1. jee! muud ma ei ütlegi.

    ahjaa, semutsesin eile ka korraks swammiga.

  2. ÄGE! lihtsalt ÄGE!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.