Dec 092007
 

Nii kirjeldamatult halb on olla, et… Ma olen ühekorraga maruvihane, pisarateni solvunud, kogu maailma peale tige ja mul on lihtsalt nii valus, et… Tahaks loopida asju, mis puruneksid pisikesteks tükkideks ja tahaks kõva häälega karjuda nii kaua, kuni enam ei jõua.

Ei, mitte midagi NII halba ei juhtunud. Ma olen lihtsalt emotsionaalne inimene – kui mul on halb, siis mul on ilgelt ja lõikavalt halb. Ja otse loomulikult ma ei loobi midagi, mis päriselt tükkideks läheks, ei karju ega ehmata naabreid – ma olen selleks kõigeks liiga mõistlik.

Lihtsalt… Nii kohutavalt halb on.

Ma olen nii väsinud sellest, kuidas üks inimene lihtsalt “ei mõtle kunagi halba”, aga asjad kukuvad sellegipoolest liiga tihti just nii välja, sest ta lihtsalt ei mõtle üldse.

Ma olen nii väsinud sellest, et keegi kujutab ette, kuidas mina muud ei teegi, kui käsin ja keelan Meest, et kõigil teistel oleks vähem lõbus… Et mina olen alati pidur.

Ma olen nii väsinud sellest, et minu privaatsust ei austata.

Ma olen nii väsinud sellest, et kõik need asjad, mida annaks õige väljendusega nii ilusasti ära lahendada, kisuvad suurteks ja inetuteks tülideks, sest… Mõni inimene lihtsalt ei vaevu mõtlema ja mõni teine inimene teeb oma sekkumisega asjad veel hullemaks.

Ma olen nii väsinud sellest, et mulle öeldakse: “aga ta ju ongi selline” ja eeldatakse, et ma pean ükskõik mis p*saga leppima.

Ja tulemus on see, et ma istun siin praegu üksi kodus ja tahaks asju puruks loopida. Ja karjuda. Ja istun selle asemel hoopis vaikselt voodis ja põlen seesmiselt. Patjade loopimine ja vastu seina peksmine ei aidanud, juba proovisin.

Aga noh, vähemalt on kõigil teistel lõbus. Hea seegi, mis.

  One Response to “Nii kohutavalt halb”

  1. sul on ikka pagana head närvid. ma oleks ammu juba ära kolinud või kolimist plaaninud… ja otsinud täitsa omaette korteri.

    aga jaksu ja head vastupidamist!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.